Jinak jsem doplnil tmavé folie na okna a přezul na 17-tky.
  Jinak jsem doplnil tmavé folie na okna a přezul na 17-tky.moje i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
moje i30
Tak po pročítání fóra jsem se rozhodl poděli se svojí i30. Je to ex předváděčka dnes již neexistujícího prodejce Auto Activity, 1.6MPI automat s paketem Style. Mám ji od loňského září, najel jsem s ní 10tis. km, jinak celkově má 19tisíc. Zatím velká spokojenost. Nějaké drobnosti se už řešili a řeší, ale beru to tak, že se to auto musí trochu vychytat.   Jinak jsem doplnil tmavé folie na okna a přezul na 17-tky.

Jinak jsem doplnil tmavé folie na okna a přezul na 17-tky.- Přílohy
- 

- zm.jpg (164.98 KiB) Zobrazeno 3039 x

- 

- aa.jpg (175.73 KiB) Zobrazeno 3039 x

- Reklama
Re: moje i30
Moc hezká barva.O těchto kolech jsem také přemýšlel.Ať slouží k tvé spokojenosti.

Hyundai ix35 1,6GDI Trikolor Plus-Satin Amber

- Axel.Foley
Vítej mezi námi hjundajáky. Přeji hodně šťastných a spokojených kilometrů a ať slouží, jak má. Kola jsou luxusní.

Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White

Chvála potěší.   Ty kola mě dostly tolik, že jsem vzdal původní plán koupit nějaký starší originální disky
  Ty kola mě dostly tolik, že jsem vzdal původní plán koupit nějaký starší originální disky   a musel jsem je prostě mít.
  a musel jsem je prostě mít.   Když jsem je poprvé uviděl na autě, tak jsem nelitoval ani koruny
 Když jsem je poprvé uviděl na autě, tak jsem nelitoval ani koruny

Ty kola mě dostly tolik, že jsem vzdal původní plán koupit nějaký starší originální disky
  Ty kola mě dostly tolik, že jsem vzdal původní plán koupit nějaký starší originální disky   a musel jsem je prostě mít.
  a musel jsem je prostě mít.   Když jsem je poprvé uviděl na autě, tak jsem nelitoval ani koruny
 Když jsem je poprvé uviděl na autě, tak jsem nelitoval ani korunyRe: moje i30
ahoj, co to je presne za kola na te prvni fotce?

Kia cee'd SW II (2013) bílá, 1.6 GDI 99KW, exclusive + p. Ultra 3

To je odkaz na eshop kde jsem je koupil http://www.nejkola.cz/4wheel-lera-7-5x1 ... ibrna.html

kola jsou to fakt pekne (vypada to jako napodobenina z ford mondeo), ale hadam, ze nemaji homologaci (to je prvni problem) a ze k nim nedodavaji typovy list, tudiz tento rozmer nemas zapsany ve VTP (druhy problem). Bal bych se i samotne kvality - tuhost, povrchova uprava atd. No uvidis casem...

Kia cee'd SW II (2013) bílá, 1.6 GDI 99KW, exclusive + p. Ultra 3

Přiznávám, že nestandardní disky mám už na 3. autě. Tady nesouhlasí s VTP šířka a ET, takže na technickou budu muset na zimákách. U předchozího auta nesedělo vůbec nic. Do techničáku jsem je zapsat nenechal (ani by to nešlo), ale problém nikdy nenastal. Dokonce auto prošlo dovozovou technickou v Holandsku (kolik to autobazar, který auto z ČR vyvezl stálo nevím). Paradoxně nejvíc disky PČR provokovaly na 1. autě, kde jsem si tu práci s dopsáním do TP dal.   Šlo mi hlavně o design a průměr. Snad budu mít štěstí...
  Šlo mi hlavně o design a průměr. Snad budu mít štěstí... 

Pekné autíčko, ako tá 1.6MPI automat zvláda tie 17ky? 

Hyundai i30 1.6 CVVT Comfort + Smart Key, Creamy White, od 10/2013

Zvládá to bez problémů. I spotřeba je zhruba stejná jako na zimních 16tkách. Já jsem s dynamikou 1.6MPI celkově spokojený.. Pár koní navíc by, ale samozřejmě neuškodilo