Nové zprávy pro zájemce:
Navštívil jsem plánovanou restauraci a bylo mi řečeno, že nám mohou nabídnout prostor uvnitř, zahrádku venku, event. salonek. Bude záležet také na konečném množství účastníků. Jinak příští týden bych rád uzavřel volbu termínu - prozatím většina upřednostňuje 10.5. nebo je jim to jedno. Kdo se k výběru termínu ještě chce vyjádřit, učiňte tak v nejbližších dnech. Jinak, byť mne moc mrzí neúčast Zoldy, budeme se muset přiklonit k 10.5.2014.
Druhou věcí je pořadí - podle mého by asi bylo nejlepší sejít se na parkovišti, pak provést návštěvu hradu, projížďku parníkem, event. obojí a teprve potom přejet na oběd. Ale pokud by někdo měl problém s obědem až kolem 14. hodiny, můžeme z místa srazu primárně přejet na oběd a teprve pak se individuálně rozhodnout o dalším programu, byť to bude nepatrně složitější. Takže i k tomu se tu můžete vyjádřit.
Asi týden před termínem konání provedu souhrn objednaných jídel tak, abych je předal a oni s nimi ten den počítali. Proto vybírejte z běžného jídelního lístku -
ZDE. Konkrétní jídla a počty mi posílejte sem nebo do SZ a já je budu průběžně doplňovat do seznamu účastníků na první stranu, kde si každý může zkontrolovat aktuální stav.
Včera po cestě jsem se také zastavil na srazovém parkovišti, tam by mělo být dost místa i při pěkném počasí
A pár desítek metrů vede cesta od parkoviště k vodní ploše:
Tak abych to shrnul, očekávám od účastníků konečné vyjádření k:
1. termínu
2. pořadí "atrakcí"
3. objednávanému jídlu v restauraci
Těším se na Vás