blasphemer píše:ad flaky....
skus pouzit lestenku s voskom
ad disk....
a nefuci ti guma? tlmic to prezil? disk sa da opravit..
Guma absolutně vůbec neuchází, již to jsou asi 3-4 měsíce od incidentu a pořád stejný tlak. Nevíš, kam bych se mohl obrátit s opravou?
69pavel píše:k tem flekum,toto je zpusobene velmi kyselym destem nebo nekde jsi stal kde zpracovavaj vapno a utekl jim vodni opar,taky to mivam z prace(nestal jsi nahodou v Ostrave Vitkovicich

), jde mi to odstranit lestenkou od Fa Macbrite TITANIUM(na vsechny povrchy,na plastech nezanechava fleky) s nanocasticemi nebo pouzij nejakou s nanotechnologii,napr v Makru ted maji Platinum ultimate care za slusnou peniz 399.
nejlepsi to je delat po malych plochach a pri nanaseni dobre rozetrit krouzivymi pohyby,jakoby bys to chtel rozlestit pak nechat zaschnout a teprve rozlestit, dobudoucna to pak delej preventivne 2x do roka,odpadnout ti tyto starosti kdyz ti to zase nekde zmokne, jen obnovis lestenku a je zase leskle jak psi kulky
PS: a nez to budes aplikovat tak na umyti si porid servosampon bud bily nebo modry,dostane koupit v drogerii a rucne to umyj,muzes dat vice prasku jakoby na silne znecistene auto,myt houbou
Super! Díky moc za podrobné instrukce!

Tak v Ostravě jsem opravdu nestál, jsem z Prahy a jezdím nejčastěji na sever do Děčína a okolí

Prosím tě, tu leštěnku nanášet na úplně suché auto a nebo může být i trochu mokré po mytí? Jaký hadr na to leštění? Nějaké staré bavlněné trenky?

Nebo mám použít to mirkovlákno co mám na sušení? (
http://www.highperformanceparts.cz/prod ... 0cm-300gm2) S tím, že bych ho pak tedy vypral. Každopádně trochu se u toho leštění bojím, že když se mi zrovna do hadru dostane z auta nějaké zrnko písku či jiný bordel, tak tu aktuálně leštěnou plochu spíše poškrábu

)
LiberaleMiguel píše:Jestli jsi si 100% jistý tím, že ta díra nebyla označená, tak tam zajeď, zaparkuj u krajnice, zavolej policajty a řekni, že se ti to stalo teď. Uhradí ti to silničáři

Máš pravdu, to by asi prošlo

Ale už je to zhruba 3-4 měsíce a vzhledem k tomu, že to místo je více jak 100km od mého aktuálního místa pobytu, tak v mém případě - kdy to odnesl jen disk - by to byla asi fůra cestování a papírování, kvůli "pár" stovkám :X Pokud bych tam nechal i tlumič a nebo by auto bylo po setkání s tou vyfrézovanou jamkou nepojízdné, rozhodně bych to řešil s policií.