Coupe GK spojka

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
honzik11
Příspěvky: 5
Registrován: 07 zář 2014, 20:44

Coupe GK spojka

Příspěvek od honzik11 »

Ahoj, mám dotaz,
auto přestalo zrychlovat. Otáčky jdou nahoru ale auto zrychluje dosti líně. Při nižší rychlosti, na 1 a na 2 jede celkem normálně, ale od 4 do 5 už nezrychluje. Vždy musím ubrat plyn a pak pomalinku přidávat, to pak začne trochu rychleji zrychlovat, ale pořád to není co to zbývalo. Navíc vždy po jízdě, když otevři kapotu je cítit spálená guma.
Stalo se to náhle, jel jsem 250 km po dálnici, to bylo v pořádku a pak jsem sjel a jel 80 km po okreskách a tam už se to projevilo. Poslední, čím je je auto zahřátější tím je to horší.
Nevíte co s tím, je možně že je nová spojka v háji?

Coupe GK 1.6 77kW 2005
V srpnu najeto 182 000 km a byla měněna spojka
teď v září 184 000 a minuly týden měněny rozvody
Reklama
 

PROOF
*
Příspěvky: 29
Registrován: 17 srp 2011, 15:07

Re: Coupe GK spojka

Příspěvek od PROOF »

No prokluzující spojku by jsi asi poznal ne ? Rozjezdy jsou normální ?
honzik11
Příspěvky: 5
Registrován: 07 zář 2014, 20:44

Re: Coupe GK spojka

Příspěvek od honzik11 »

To je právě to. Spojka neprokluzuje, zabírá dobře.
PROOF
*
Příspěvky: 29
Registrován: 17 srp 2011, 15:07

Re: Coupe GK spojka

Příspěvek od PROOF »

No to na spojku nevypadá. Skoro bych se zaměřil na tu novou rozvodovou sadu když to začalo po její výměně. Jo a jinak máš příspěvek v špatný sekci (Hyundai Atos).
Uživatelský avatar
Karamusa
**
Příspěvky: 338
Registrován: 13 led 2011, 22:02
Bydliště: F-M

Re: Coupe GK spojka

Příspěvek od Karamusa »

Zařad 5tku během jízdy a dej plný plin,pokud otáčky vyletí a nezrychluješ je to spojka
Prodej levných autodílů.
honzik11
Příspěvky: 5
Registrován: 07 zář 2014, 20:44

Re: Coupe GK spojka

Příspěvek od honzik11 »

Zaseklí spojkový válec. Mechanik to jen vyčistil a rozhýbal, už vše funguje, životnost spojky je teď prý nižší, ale pokud není napálená, tak by to mělo bát OK.
ivan
Moderátor
Příspěvky: 2247
Registrován: 08 srp 2005, 00:10
Bydliště: Domažlicko

Re: Coupe GK spojka

Příspěvek od ivan »

honzik11 píše:Zaseklí spojkový válec. Mechanik to jen vyčistil a rozhýbal, už vše funguje, životnost spojky je teď prý nižší, ale pokud není napálená, tak by to mělo bát OK.
Nechapu :roll: jak se muže zaseknout hydraulicky valeček :!: Mit to lanko s nějakym samostavem :!: Bych to ještě pochopil :o ,ale u hydraulicke spojky :?: :?: :?: určite [-X [-X [-X ne :!: :!: [-X [-X Kort u Hyundaie Gk kde spojka neni stlačovana,ale odepinaná tzv.funguje obracenym zpusobem :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: Houpat mužete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale točit né [-X [-X [-X [-X Kdo mě zna z klubu vi moc dobře o kom je řeč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak Ivan zdravi :D všechny členy :!: z draveho jádra klubu Hyundai :!: Dejte o Sobě vědět :!: :!: :!: Děkuji,nezapoměl jsem na Vas :D :D :D Mimochodem splnil jsem Muj životni sen :D :D :D Mam svoji dilnu chlapci a děvčata :!: :!: :!: =D> =D> =D> =D> =D>
P.s Tož to trvalo co :oops: ,ale povedlo :D :D :D/ :D/ :D/
Ps Proč je Coupe Gk v sekci Atos :shock: :?: Atos je trošku nekde jinde než Coupe :mrgreen: Dneska jsem vezl jednoho Atíka na Stk :!: A znamka za 1 z hvězdičkou rok vyroby 2003 A ještě k tomu male překvapeni autičko patřilo k Mé třidni učitelce :shock: :shock: :shock: Jojo taky pejsek,Ti vyše myslicí to pochopi :D jak mi asi muselo byti :?: :?: :?: :D/ :D/ :D/ :D/ Tak zatim Ivan trošku starši,ale pořad stejny 8) 8) Možna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Odpovědět

Zpět na „ATOS“