Jinak v Pardubicích je u Hypru nová bezkontaktní myčka, a to tam praktikuji také. A musím uznat, že to fakt funguje!!

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Souhlas, super parta až je mi líto, že Ácu má asi už definitivně holka a mně zbyl ten "křáp". Je mi blbý jet na sraz jinou značkou, musím něco vymyslet, prachy mám nějaký ulitý ale kdyby jsem si udělal zase(do třetice) radost asi by jsem měl kufr na klice!Otakar84 píše:Já si to neodpustím...
Nemůžu si pomoct, ale tak jak je hezky srozumitelně a logicky udělané fórum pro new Accent, jaké máte mezi sebou bezva vztahy a kolik let už to tu spolu táhnete - to opravdu smekám. Je to super sledovat a pročítat vaše zkušenosti, popichování a legrácky a taky to, jak se parta Accenťáků sebere a udělá si sraz. Jste prostě super!Myslím, že žádný jiný
model takové majitele nemá....
Gandalfe, pozdravuje Tě Borek(trošku jsem se s ním pobavil o Tobě a jeho dcerách
) A možná právě s ním jsem se o vás bavil a ve výše zmíněném máme stejný názor. Ví se o vás - jen tak dál! Jste frajeři!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |