idam.i píše:Mám najazdených 77tisíc a iný ako 98 (Agip) netankujem.Nikoho nebudem presviedčať.No rozhodne pár centov navyše nelutujem.Navyše 98 benzín neobsahuje rôzne EKO prísady.azibrov píše:Zkus natankovat 98 oktanu a uvidis jak ti spotreba pujde dolu. Nebo shell v-power nitro plus. Mam na nem skoro o litr lepsi spotrebu. Na klasicke 95ce zere to a navic nema vykon. Mam najeto na 1,6GDi 60kkm a netankuji nic jineho nez 98 ku nebo Shell v power. Vyplati se to.
Navyše mńa dojazd nafťákov netrápi : http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=i ... da527ee113
Pěknej obrázek
 snad se mi podaří taky na něj jednou dostat ted sem natankoval u shell obyč 95 ale příště tedy zkusím tu 98 sem ji zkoušel jen jednou tak ji zkusím 2-3 a sand to ponese ovoce
 snad se mi podaří taky na něj jednou dostat ted sem natankoval u shell obyč 95 ale příště tedy zkusím tu 98 sem ji zkoušel jen jednou tak ji zkusím 2-3 a sand to ponese ovoce

Keď je zohriaty vôbec mu to neuškodí,skôr naopak.Prajem veľa spokojných kilometrov
  Keď je zohriaty vôbec mu to neuškodí,skôr naopak.Prajem veľa spokojných kilometrov i30 ako prvé auto je slušný začiatok.
 i30 ako prvé auto je slušný začiatok.  

](./images/smilies/eusa_wall.gif) PP už ani dojezd nezobrazoval,jízdní styl nevybočoval z normálu. Kdysi jsem tam
 PP už ani dojezd nezobrazoval,jízdní styl nevybočoval z normálu. Kdysi jsem tam