Ja mam nabehanych momentalne 35tkm. Spotreba podla spotrebometra 6.7-6.9 pri dennom najazde priblizne 25-30 km po BA v rannej a poobednej spicke - vaecsinou zapchy, semafory .... Teraz som sa vratil z opacneho konca SK, nabehnutych 1400km za tri dni. Pri kludnej jazde tam spotreba 6.1 (dvaja dospeli, dve deti a plny kufor - sli sme na svatbu

. Nazad som to trochu meskal, a teda trochu (dost) tlacil, otacky v podstate neklesli pod 3500. Priemerna rychlost bola pri dojdeni domov podla pocitaca 88km/h. Presiel som skoro 700km, pritom len asi 250 po dialnici (Branisko - L. Mikulas - tam to nie je cele po dialnici a Nitra - BA)

Spotreba bola podla PP 6.6. Vyzera, ze ECU ma nejake autoadaptivne ucenie, totizto po tomto prehnani sa motor sprava ovela zivsie, ide rychlejsie za plynom, skratka auto "zrellyovatelo". Taketo skusenosti mam aj z inych aut. Teraz, ked s Elou budem behat zase len po meste, zachvilu zlenivie.
Co sa tyka radenia, na poradcu radenia moc nepozeram. Ale uz tak nejak som si zvykol, ze po meste idem 50-tkou na piaty kvalt (pokial sa ide suvisle). To radenie v tak nizkych otackach ma aj jednu nevyhodu. Ked presadnem do ineho auta, tak mam tendenciu ho "dusit". Predsa len nie je vela benzinov, ktore by mali radi taketo nizke otacky

Ak sa pripajam na dialnicu, rozbehnem to na trojku az kdesi ku 130, potom sestka a tempomat. Pri predbiehani, ked potrebujem rychlo zrychlit, niekedy aj do dvojky (ked predbieham niekoho, kto ide 70), otacky do 5800, potom radim podla potreby.
Zatial nemam ziadne problemy. Az na to, ze mi niekto na parkovisku skaredo odrel zadny lavy blatnik, musel sa prelakovat. Spoluucast 170E

Jedine, co sa mi doteraz (ani servisu) nepodarilo vyriesit, je to strasne skripanie obmedzovacov dveri, hlavne pri vyssich teplotach.