jirikstbk píše:To jsou všechno jen plky.
To, co dělá auto autem je až jeho další provoz a zejména přístup importéra a autorizovaných servisů k zákazníkům. A tady Hyundai prohrává a hodně koňských délek snad se všemi nejen se Škoda-auto.
Takové ignoranství jako u Hyundai jsem za celý život nikde nezažil u žádné značky kterou jsem měl. Prvním zákonem Hyundai servisů a importéra je se zákazníkem vydrbat (chtěl jsem použít jadrnější výraz, ale nejsem prezident aby mi to prošlo). Docela by se hodil ve vztahu k Hyundai blicí smajlík, ale ten tady bohužel není.

takhle bych nazval tvou reakci...
Vetsina lidi co si stezuje na servis si za to muze sama, viditelne k nim patris taky! Ja mam zkusenost naprosto opacnou, stejne jako kolega co psal reakci pod tebou. Ano, i kdyz jsem mel servis 3km od baraku, tak mi stalo za to jet 70km jinam prave kvuli tomu pristupu!
Takovou zkusenost co mas ty s H servisem, tak mam ja se Skodovackym, absolutni netecnost resit problem, nejak to poladime a ono to chvili vydrzi... takze v tomhle jsou si servisy rovny a tezi prave z takovych lidi jako jses TY.
Pak si muzes stezovat jak to stoji za prd a

dalsi nesmysly.