](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Takže vůz v nižší střední za 600 000 je v celku pro ovčany přijatelná částka
 Takže vůz v nižší střední za 600 000 je v celku pro ovčany přijatelná částka  vysvětlovat jim opak nemá cenu. Tím netvrdím, že skodovka je spatne auto. Ale nejak nevidim důvod si priplacet navíc 200 000, kor když dnes jsou auta ve sve tride vesmes stejne kvalitni a jsou to dnes jen spotrebaky.
 vysvětlovat jim opak nemá cenu. Tím netvrdím, že skodovka je spatne auto. Ale nejak nevidim důvod si priplacet navíc 200 000, kor když dnes jsou auta ve sve tride vesmes stejne kvalitni a jsou to dnes jen spotrebaky. 

tvůj názor znám...
 tvůj názor znám...  jsem spokojeny a moc
 jsem spokojeny a moc 

Taky jsem takové znal, než si sednuli do i30 a nedaly jen na bláboly kolem...msifa píše:Znám spoustu lidí ve svém okolí, co by radši než za 300 tis. nového hyundaie i30, tak si radši za ty samé prachy koupí Octavii, dva - tři roky starou.
 Moje skladová i30 byla za 52 % ceny. Účetní a auditoři kupují Hyundai.
 Moje skladová i30 byla za 52 % ceny. Účetní a auditoři kupují Hyundai.  
tmx píše:Ano, stejně jako si lidi kupují BMW "protože to je kvalita", tak si kupují škodovku. Vždy jsou lidi, kteří chtějí mít to nejdražší, protože musí mít to nejlepší, přestože jakýsi procentuální přínos hodnoty je za to dražší minimální.
Já nepopírám, že Škodovka je lepší (minimálně pověstí a tím pádem zůstatkovou hodnotou), ale připlácet za to tolik? To máte srovnání jako třeba že BMW je jako Apple, kvalitní - ale nesmyslně drahý. VW je jako Samsung - dobrý, drahý. A Hyundai je jako smartphone z Číny. Je za cenu, která je oproti Samsungu úplně jinde, umí stejně i víc, ale stejně si ho většina lidí nekoupí, protože tomu nevěří, navíc je tak levný...
Jinak já jsem taky konfiguroval O3 stejně jako moje i30. Samozřejmě to nejde shodně, takže jsem dal 1.2 TSi 77 kW a kuriozně levněji vyšla Elegance s méně příplatky než Ambition s více. Ceníková té Elegance byla 557.000. Navíc oproti i30 má jen kolenní airbag, bederní opěrku, asi více reproduktorů a osvětlení prostoru pro nohy a nástupního prostoru. A škrabku.Moje skladová i30 byla za 52 % ceny. Účetní a auditoři kupují Hyundai.
 A jestli po 10-letech bude rezavé, či rozvrzané, mně fakt netrápí... Ztráta hodnoty po těch 5-6 ti letech nebude ve srovnání s Golfy, Octávkami a dalšími samozvanými "prémiovkami" zase tak valiká, aby vyrovnala ten absurdní rozdíl v pořizovacích cenách
 A jestli po 10-letech bude rezavé, či rozvrzané, mně fakt netrápí... Ztráta hodnoty po těch 5-6 ti letech nebude ve srovnání s Golfy, Octávkami a dalšími samozvanými "prémiovkami" zase tak valiká, aby vyrovnala ten absurdní rozdíl v pořizovacích cenách  

A teď ať mě koncernisti klidně ukamenujou
 A teď ať mě koncernisti klidně ukamenujou 
Mam stejny nazor, proto znovu rikam, na to jakou mel tady v CR pozici Hyundai (zadnou) tak tam kde je ted, ze realne konkuruje Skodovce, je neoddiskutovatelny uspech. Nedovedu si predstavit, ze neceho podobneho dosahne Skodovka v Koree.drastys píše:Ja myslim ze je spousta lidi co si koupi skodovku jen proto ze je to skoda... Ja jsem skodovkar ale ten cenovy rozdil a vybava i30 me presvedcil...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |