kufr

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
Jarda54
Příspěvky: 2
Registrován: 26 srp 2014, 16:03
Bydliště: Liberec

kufr

Příspěvek od Jarda54 »

Mám Sonátu Y3, 1996. Prolém: nejde otevřít kufr - klíček nefunguje, asi jiný zámek, vždy jsem odemykal tlačítkem ve dveřích. To teď sice "cvakalo", ale kufr se neotevře. Pak bylo už ticho. Při propojení drátů na spínači už sice opět cvaká, ale neodemkne. Jak se dostat do kufru?
Pokud se to tu již řešilo, tak se omlouvám, nenašel jsem.
Reklama
 

Jarda54
Příspěvky: 2
Registrován: 26 srp 2014, 16:03
Bydliště: Liberec

Re: kufr

Příspěvek od Jarda54 »

Tak jsem na to přišel: jednak byly "neúspěšným odemykáním" opáleny kontakty ve spínači ve dveřích (rozebral jsem a očistil doteky). Do kufru jsem se dostal přes sedačky, naštěstí nebyly blokované, zámek sám byl zablokovaný pojistkou na boku zámku, k čemuž došlo při "padání" víka na věci vyndavané z kufru. Takže aspoň info pro ostatní.
JAil
Příspěvky: 7
Registrován: 07 led 2015, 17:57
Kontaktovat uživatele:

Re: kufr

Příspěvek od JAil »

Raz sa mi tiez stalo, ze som sa nevedel dostat do kufra, lebo som chcel vyskusat ako funguje zaistenie, ale ja som mal zaistene aj sedadla :) Neslo to otvorit ani od sofera, ani s kluckou, ani s dialkovym ovladacom, ale stale to cvaklo ked som skusal. Nevedel som co sa deje, potom som cital ze ked más dva kluce, jeden je "master" a druhy "slave" a su oznacene pismom M a S, ja som si potom pozrel a mal som pri sebe slave. Tak som zobral ten druhy a odskusal, a slo to odomknu cez klucku :)
2002 Hyundai Sonata GLS, 2.0L, 96kW, Benzín
Odpovědět

Zpět na „SONATA“