problem (scoupe) - spotreba, cukani..

1991 - 1995

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři

Odpovědět
black_sheep

problem (scoupe) - spotreba, cukani..

Příspěvek od black_sheep »

Zdravim,
nebojte, moje scoupe vrni jako kdyby ho vcera vyrobili, teda, coz o to ono i kamaradovo (G4EK '94 N/A) vrni pekne, pokud zrovna vrni, ale ma s nim nasledujici problem:

zere jako tank, asi tak o dva litry nez je normal, takze tak 8-10litru a to s tim jezdi jako snek :) me to bere o dva min..

mel taky benzin v oleji, mate nekdo poneti kde se tam vzal? zere mu to jako tank, startovali jsme bez svicek, resp byli na ventilovym viku abysme videli jestli palej a z otvoru pro ne strikali benzinovy fontany, proste nevime proc ale jednotka tam pali strasne moc paliva a prechlasta to :!: Jenze nejdivnejsi je ze to chvili jede a chvili to zase zlobi! a ted mu to dokonce dvakrat chciplo. Navic jsou vyssi volnobezny otacky nez by meli bejt, ale nekolisaj nejak drasticky..

na diagnostice to bylo, nic nenasli, nemluvil jsem primo s tim chlapkem ale snad zkontroloval vsecko... Je tam viditelne novej krokovej motorek od predchoziho majitele, snad bude ten spravnej ci co... Jeste dodam ze predchozi majitel byl silenej kutil tak je mozny uplne vsecko..

Diky za vase napady :)
Reklama
 

black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

tak to nejspis dela spatnej termostat, rucicka teploty moc nahoru nechce a kdyz uz se vysplha tak po chcipnuti motoru a naslednym nastartovani prudce klesne.. doufam ze to nebude jeste neco jinyho.. :roll:
Odpovědět

Zpět na „S-COUPE“