Par rad pro novacka

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
TheDraculDot
Příspěvky: 2
Registrován: 12 úno 2015, 00:45

Par rad pro novacka

Příspěvek od TheDraculDot »

Ahoj,

minuly tyden jsem zakoupil krasneho terracana v automatu 120kw.
Pri prvni projistce na dalnici a horsi ceste jsem si vsiml ze auto strasne plave, uskakuje a tahne na jednu stranu chvilema byl problem ho udrzet na silnici rychlost mezi 80-100km/h.
Dalsi vec vsude jsem se docetl ze auto se hodne houpe a ma velice mekke perovani, to co mam je spise uplne kamenne a ani se moc nehoupe, rikam si ze kdyby byli v haji tlumice tak by se auto ale houpalo?
Dnes jsem s tim byl jezdil na poly v bahne ale moc uspechu jsem pri tom nesklydil vzhledem ke spatnym pneumatikam, muzete mi nekdo dat radu co koupit za pneu vyuziti tak 50% teren, silnice pouzivam jen na hory, nakupy a jinak jako priblizovadlo do terenu.

Diky za pripadne rady
Reklama
 

TheDraculDot
Příspěvky: 2
Registrován: 12 úno 2015, 00:45

Re: Par rad pro novacka

Příspěvek od TheDraculDot »

A jeste poprosim o jednu radu, prepinate za jizdy 2h a 4h? dle manualu a toho co jsem tu cet se da prepinat za jizdy do 80km/h, nicmene predchozim majitelem mi to bylo silne nedoporuceno delat za jizdy z duvodu kurveni auta
Radcan
*
Příspěvky: 10
Registrován: 04 led 2015, 11:41

Re: Par rad pro novacka

Příspěvek od Radcan »

Vsechny 4x4 auta co jsem mel, nyni mam Terracana a dalo se to prepnout, jsem prepinal z 2H na 4H normalne za jizdy a nikdy jsem nemel problem, neco jineho je ze 4H na 4L, tam se musi zastavit, dat do N a pak prepinat.
U Terrana se muselo zastavit, proto nekteri to doporucuji i s Terracanem.
Ohledne pneu, Terracan je SUV 4x4 na silnice, do terenu je to horsi protoze nema uzaverku.
To je moje rada. :-k
Peter16
*
Příspěvky: 28
Registrován: 20 úno 2015, 12:47
Bydliště: Trnava

Re: Par rad pro novacka

Příspěvek od Peter16 »

Ja som kúpil Terriho v marci 2013 a mal som tam staré zodrané gumy. Na prednej náprave goodrich macadam a na zadnej goodyear wrangler. Na zimu som si zohnal Matadorky MP92 sibir snow a teraz na leto idem po yokohamách G012 A/T (http://www.yokohamatire.com/tires/detai ... ndar_a_t_s) Kamarát ich má už tretí rok a je s nimi dost spokojný. Ja ich budem brat teraz na jar.
Odpovědět

Zpět na „TERRACAN“