I30 s turbem taky paráda
  I30 s turbem taky paráda   Takže ještě jednou dík
  Takže ještě jednou díkModerátor: Moderátoři
 I30 s turbem taky paráda
  I30 s turbem taky paráda   Takže ještě jednou dík
  Takže ještě jednou dík a kde?
 a kde? 

Asi ho před námi jeli schovat
  Asi ho před námi jeli schovat  

Ondřeji, byl to super zážitek vše vidět, opravdu jsme valily oči
  Ondřeji, byl to super zážitek vše vidět, opravdu jsme valily oči   ,, koment jedné pracovnice na nás: dala bych jim lopaty ať jdou házet
 ,, koment jedné pracovnice na nás: dala bych jim lopaty ať jdou házet  ,,si myslela že jsme asi nefachčenka a dojeli je okukovat snobáci ?
 ,,si myslela že jsme asi nefachčenka a dojeli je okukovat snobáci ?   ,, Celodenní výlet pro nás opravdu splnil nad mííííru očekávání.
 ,, Celodenní výlet pro nás opravdu splnil nad mííííru očekávání.

Ale co, nezrobí nic
 Ale co, nezrobí nic 
Quicker píše:Jsem fakt rád že se to líbilo a nelitovali jste té dálky
A máte udělanou fakt pěknou fotku

Jinak k té pracovnici, to víš lidi jsou zpruzelí když je tam pořád někdo okoukává
Ale co, nezrobí nic
 však mě už vůči nim to bylo takové hloupé že je tam tak očumujeme ale většinou neokoukáváš lidi ale ty stroje či jak to tam valí
 však mě už vůči nim to bylo takové hloupé že je tam tak očumujeme ale většinou neokoukáváš lidi ale ty stroje či jak to tam valí  

pěkné auto stylové ale málo místo a nepraktické
 pěkné auto stylové ale málo místo a nepraktické 
 nelituji toho a jsem max spokojený
 nelituji toho a jsem max spokojený  

Fakt doporucuju vsem ostatnim.
 Fakt doporucuju vsem ostatnim.  inak aj my teda chceme podakovat za organizaciu a super prehliadku je pecka vidiet ako to v skutocnosti prebieha. Od plechu az po 3km jazdny test
  inak aj my teda chceme podakovat za organizaciu a super prehliadku je pecka vidiet ako to v skutocnosti prebieha. Od plechu az po 3km jazdny test  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |