Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
i30 ma super automat... da sa s nim lepsie pracovat ako s vacsinou DSG prevodoviek.idam.i píše:Tak buď máš fantastickú automatiku (o čom uúprimne pochybujem ),alebo "blbú" ruku(v čo sa mi nechce veriť).
automat v i40 je ten isty ako v i30 .... ja som mal testovacku v i40 a islo to ako hodinky.idam.i píše:Páči sa mi tvoje nadšenie.![]()
Skúšal som automat v i40 a moc ma nenadchol.No možno bol problém vo mne.
ja mam ten najvykonnejsi diesel a ta spotreba 4,5 - 5 je realna dokonca s automatom.polus píše:Po par tisic km na mojej sluzobnej i30 (najvykonnejsi diesel s man.) sa viem dostat na 6,7 na okreskach. Ako som uz pisal, spotreba ma najviac sklamala na tomto aute. Ten motor potrebuje modernizaciu a v tomto hyundai zaspal.
ja som "tukol" pri otvarani zadnych dveri do vedla stojaceho auta... bolo to velmi slabe tuknutie ale odpadlo z miesta kde sa stretol moj lak s tym druhym autom tak 4mm farbyt0x!n píše:Copak ti odpadava? Ja krome jednoho asi 2mm dulku a odrene barvy, zrejme od kaminku, mam v plastu na prednim narazniku nad spz a vcera pri myti jsem si vsiml tak 1mm odskrableho laku s rzi na kufru zvenku pod oknem ale to nevim jak by tam nejaky kamen mohl vlitnout, to jeste budu resit v servisu jak tam pojedu, ale jinak nikde nic, teda krome 2 dulku ve strese, jeden na kraji od nejakyho dobraka co mi neco hodil na strechu a druhej primo ve stredu strechy od spadnuteho orechu v hezkym obale, rana to byla jak prase, sedel jsem kousek od auta a od te doby peknej dulek, hold strechu delaj asi z papiru... Sice mam havarijko od Hyundaie, ale nevim jak by ty dulky opravili a hlavne kolik by to ve finale stalo me, patral jsem ve smlouve, ale spoluucast v autorizovanym servisu mam sice 0% ale nevim jestli se po skodni udalosti nahodou nezvedne cena pojisteni...
yup... ta folia je potrebna... inak to fakt doslova "opadava" za jazdy.polus píše:O tej bielej farbe mi presne vravel predajca, najskor som si myslel, ze ma iba chce ukecat na priplatok za metlu, ale vkuse mlel, aby som si radsej priplatil za kvalitnu farbu, aby som nelutoval. Prislo mi to vtedy divne, preco nadava na "vlastny produkt", ale teraz si uz treti, ktori ma presvedcil, ze mal pravdu![]()
Ale kedze mam auto s reklamou, (i ked nie cele, iba bocne dvere), tak mam zaroven aj foliua nemam problem s lakom
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |