Mno to teda doufám!!MartasZ píše:Jojo.. mě taky.. byla to milá náhoda
Jinak teda.. dneska.. nedobrý zprávy.. na stolici se zjistilo, že nápravnice je hnutá o 9cm!! Dneska to celej den rovnali, tak snad to srovnali....

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Mno to teda doufám!!MartasZ píše:Jojo.. mě taky.. byla to milá náhoda
Jinak teda.. dneska.. nedobrý zprávy.. na stolici se zjistilo, že nápravnice je hnutá o 9cm!! Dneska to celej den rovnali, tak snad to srovnali....
Koukám, že jsme na tom podobně. Jsem bez auta už pět týdnů a zatím to vypadá, že do vánoc se ho nedočkám. Je v servisu, kde dělá technika můj spolužák ze základky, ale moc mi to nepomohlo. Pořád že něco nemůže sehnat, kapotu, nárazník, naposledy neměl přední světla. Tak jsem mu našel všechno na internetu, vytiskl a přinesl. Minulý týden říkal že už to půjde do lakovny, ale to říkal už potřetí. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Čekám že si nakonec vymyslí ještě problémy s pojišťovnou.MartasZ píše:Už je to normálně trapný
Já sem říkal že se nemám radovat předčasně a zase na moje slova došlo
Peníze z pojišťovny sice mám, ale kára je prej už pár dnů na stolici a shání se jiná nápravnice, páč ta stará je hnutá o devět čísel a prakticky nesrovnatelná..
Dneska prej sehnali jednu za desítku komplet i s ramenama a ostatníma věcma, že se to prej jen přehází a ty díly co se tam kupovali se vrátěj, takže by mě to vyšlo jen na pětikilo.. tak doufám, maj volat po šestý hodině.. tak sem fakt zvědavej...
Jinak prej barva, lak, perleť, všechno je připravený, jen mít auto v cajku a prej na to hned vlítne.. že prej už to chce mít taky hotový, páč je to jeho poslední práce tenhle rok...
Tak ať už to jeeeeeee... nebo se z toho zblááááznim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |