Coupe 3.generace
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Mno to snad né!!!!
Že by jsme měli mezi s sebou autožrouta????

Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Borek: Az ti zavidim... Jsem si vzdycky rikal, ze ty sportacky... to je pro frajirky, co maji bohaty rodice... Ale uz ted si rikam to, co jsem mel v hlave pri koupi Accentika.... KDYBYCH NEMEL ZRAT, TAK SI TO KOUPIM!!!!!!!
A za tech 499 je to celkem zadara... uvidim cca za rok... Ale, soudruzi, ja bychdo toho sel... A do smrti nezapomenu, kdo me vzal poprve v mym zivote do Coupatka........ BORKU, BYL JSI TO TY! Jsi ted hrdinou mych snu

A za tech 499 je to celkem zadara... uvidim cca za rok... Ale, soudruzi, ja bychdo toho sel... A do smrti nezapomenu, kdo me vzal poprve v mym zivote do Coupatka........ BORKU, BYL JSI TO TY! Jsi ted hrdinou mych snu
Santa Fe TM 2.2 2020
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
i30 PDe fastback 1.5 DCT
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
i30 PDe fastback 1.5 DCT
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
TJ máš co dělatDeBí píše:sem přemejšlela..a dost hustě..až budu mít svoje 1.auto...mno...newím jaký ale bude to asi hyundai..ale coupe..nejvíc se mi líbí 1. a 3.generace...ale zatím si o tom můžu jen zdát...to abych začala šetřit
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji,nechci.
Vyzkoušel jsem u Hujera na srazu a zrovna pohodlné nalézání do a z auta,to není.Připomínalo mě to scénu z filmu Vrchní prchni,když Abrhám nasedal do Velorexu-se slovy:Jak se do toho leze,chlapče?Jako za kulomet-přikrčit a mírně zaklonit
Nehledě k tomu,že výška mojí garáže,je 2m a tudíž,bych po vjetí tyto dveře jen mírně přizdvihl
a ......zůstal zavřený v autě
.Ne,ne,smysl těchto dveří mě uniká
.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži