A konečnou cenu někde při nákupu uvidím? Nebo až na výpisu z účtu?
 Jinak bydlím v gangsta paradais mezi nebílejma na Čerňáku

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Jo, vypadá použitelněOtakar84 píše:Tak takhle nějak bych si představoval čumák té mojí
 , dobře se na to kouká....
, dobře se na to kouká.... ).Ještě k nim mám pár otázek, které dořeším emailem a pak si teda vyplním objednávku.
 ).Ještě k nim mám pár otázek, které dořeším emailem a pak si teda vyplním objednávku. ), bych to asi i zvládl sám, ale popravdě se mi do toho moc nechce...
 ), bych to asi i zvládl sám, ale popravdě se mi do toho moc nechce... 

Ale rozum zase zvítězil... Chtěl sem totiž mít oboje , jak sonču tak XG... No asi se mi v noci něco zdálo a já spadl z velké výšky rovnou na hlavu, jinak si to nedovedu vysvětlit
 Ale rozum zase zvítězil... Chtěl sem totiž mít oboje , jak sonču tak XG... No asi se mi v noci něco zdálo a já spadl z velké výšky rovnou na hlavu, jinak si to nedovedu vysvětlit  
  Uvidím , co s nimi budu schopen vysmlouvat... Jinak jejich práce je la precizo, ale s tou loketkou mě s...erou....
 Uvidím , co s nimi budu schopen vysmlouvat... Jinak jejich práce je la precizo, ale s tou loketkou mě s...erou.... 

](./images/smilies/eusa_wall.gif) Pak je v potvrzovacím emailu napsáno, že potahy budou ušity podle sedaček na fotkách uvedených v příloze. Tam jsem nalezl fotky sedaček ze sonaty, která měla nejspíš ještě chudší výbavu, než která se sem dovážela, neboť sedadlo řidiče na fotce nemá výškově nastavitelný sedák a bederní opěrku - to mi tak trochu vysvětluje to "nie". V objednávce jsem do poznámky vypsal ještě nějaké svoje výmysly (předesílám, že jsem si telefonicky ověřoval, že se to má psát právě tam), kde všude bych chtěl ozdobný štep atd., bohužel jsem v potvrzovacím emailu nenašel jakoukoliv refleksi. No ruku na srdce, copak se dá na takový mail odpovědět "OK" a tím to potvrdit?
 Pak je v potvrzovacím emailu napsáno, že potahy budou ušity podle sedaček na fotkách uvedených v příloze. Tam jsem nalezl fotky sedaček ze sonaty, která měla nejspíš ještě chudší výbavu, než která se sem dovážela, neboť sedadlo řidiče na fotce nemá výškově nastavitelný sedák a bederní opěrku - to mi tak trochu vysvětluje to "nie". V objednávce jsem do poznámky vypsal ještě nějaké svoje výmysly (předesílám, že jsem si telefonicky ověřoval, že se to má psát právě tam), kde všude bych chtěl ozdobný štep atd., bohužel jsem v potvrzovacím emailu nenašel jakoukoliv refleksi. No ruku na srdce, copak se dá na takový mail odpovědět "OK" a tím to potvrdit?  Bohužel jsem se tam dnes už nedovolal, takže to budu řešit zítra.
 Bohužel jsem se tam dnes už nedovolal, takže to budu řešit zítra. 

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

) a začínají mě ty potahy víc zajímat. Vzhledem k tomu, že mám pocit, že se ta firma málo snaží, nevím nevím, jestli jim ten svůj hříšnej peníz pustím. Zkusím být akčnější a dotíravější a uvidíme. Ale vzhledem k sumě, kterou si účtují - kurňa, nemělo by to být opačně?
 ) a začínají mě ty potahy víc zajímat. Vzhledem k tomu, že mám pocit, že se ta firma málo snaží, nevím nevím, jestli jim ten svůj hříšnej peníz pustím. Zkusím být akčnější a dotíravější a uvidíme. Ale vzhledem k sumě, kterou si účtují - kurňa, nemělo by to být opačně?| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |