DominikHK píše:Pánové, omlouvám se za pozdní reakci a díky za tip, každopádně byl jsem v servisu a bylo mi řečeno, že jsou na výměnu nejspíš silentbloky. Náhodou, nemáte někdo doma nadpočetné? V servisu mi řekli cenu 3K za jeden, což mi příjde hodně. Hučí jen od přední nápravy, ložiska jsou kvalitní a gumy jsem již 2x vyměnil -> doufal jsem, že to bude tím, ale hučení má větší progres. Poslední dobou registruji i vibrace do volantu.
Díky za rady
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
nezlob se na mne ale vetsi hloupost jsem fakt neslysel ze by silentbloky mely vliv na huceni, pokud jsou spatne silentbloky tak je vule v rizeni a sjizdely by se ti pneu diky promenlive sbihavosti ale s hucenim to fakt nema nic spolecneho, pokud to huci a huceni se zvysuje zaroven s vetsi rychlosti tak to delaji loziska v tehlici nebo jeste mozna ale to je mala pravdepodobnost loziska na kloubovce v diferaku. tady je to spise v tehlicich,to ze je mas vymenene neznamena ze jsou dobre, mohl jsi zakoupit znackove plagiaty jak byva posledni dobou casty problem nebo typek co to menil a skladal to spatne udelal,staci kdyz na lozisko misto lisu pouzil hrubou silu kladiva a lozisko huci,navic pises uz o vibracich,pokud je kloubovka u kola volna v tehlici zpusobuje to vibrace
takze ty kecy o silentbloku mu fakt nezer
jestli mas moznost zajed na natrasaky na STK at ti zkontrolujou ulozeni napravy a zjisti pripadnou vuli at zbytecne nevalis penize do neceho co je dobre,pak muzes teprve z jistotou rict ze je treba silentbloky menit
edit: a jeste jedna otazecka,kdyz jsi poprve menil loziska dodrzeli chlapci spravny postup vcetne spravneho dotazeni kloubovky predepsanym postupem pri montazi??
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40