I30 2012 - bouchání

Co se jinam nevešlo - výfuk, kola, údržba, akumulátor, příslušenství, manuály/schémata atd.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
vojtech95
Příspěvky: 5
Registrován: 02 úno 2015, 11:26

I30 2012 - bouchání

Příspěvek od vojtech95 »

Zdravím, mám takový problém už trochu déle. Byl jsem s tím i v autorizovaném servise a tam nic nezjistili. Někdy, když jedu rychleji, nebo prudce zatočím do zatáčky, začne něco bouchat u předního kola řidiče. Má to takový divný zvuk, nelze to ani nějak popsat, prostě bouchání, které třeba trvá 30s a potom zase klid. Někdy to prostě dělá a někdy najedu 300 km a nic. Dnes jsem jel a opět jsem trochu prudčeji zatočil a začalo to bouchat zase na druhé straně, už jsem z toho trochu nervozní. Nemáte někdo nějakou zkušenost, nebo nevíte, co by to mohlo být? Dík za odpovědi. :(
Reklama
 

raebelion
*
Příspěvky: 21
Registrován: 28 čer 2014, 00:45

Re: I30 2012 - bouchání

Příspěvek od raebelion »

Nieco velmi podobne som zaregistroval aj ja. Problem je, ze je to velmi nepravidelne a jediny spolocny menovatel, ked sa to prejavi, je u mna ustalena rychlost okolo 55km/h. Po rovine. Nazval by som to jemnym klepanim a miernymi pravidelnymi vibraciami, ktore citim na plynovom pedale. Ide to urcite od prednej napravy, valivy zvuk zavisly od rychlosti. Pri nizsich alebo vyssich rychlostiach ho nepocujem ani necitim. Dokonca ked sa objavi, tak ho spolujazdec vedla vodica nepocuje ani neciti.
V servise chcu, aby som nasimuloval tuto situaciu - no simuluj, ked nemas konkretny spustac..tak to zatial len sledujem, nezhorsuje sa to a robi to len ked sa mu chce.
Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Ostatní“