Ale co čumím, že už maj i ix35

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

objednávám, jupíí!
 objednávám, jupíí!  kdyžtak něco prodám, ale jednu lantru chci pro sebe..
 kdyžtak něco prodám, ale jednu lantru chci pro sebe..To je drsné. Tak to chci! Teď přijít na to, jak se z toho webu objednává.

)
 )
 Ale můj zájem trvá pořád, tak kdyby se někomu podařilo...nevíte někdo jestli má cenu zkoušet značkové autosalony a servisy?
 Ale můj zájem trvá pořád, tak kdyby se někomu podařilo...nevíte někdo jestli má cenu zkoušet značkové autosalony a servisy? od nich mám scoupe, to ještě jde, ale měl jsem v ruce jejich coupe, lantru a fakt hrůza - tvarově to moc nekoresponduje. teda alespoň něco, tenkrát vypukla všeobecná radost že jsem sehnal alespoň tohle
 od nich mám scoupe, to ještě jde, ale měl jsem v ruce jejich coupe, lantru a fakt hrůza - tvarově to moc nekoresponduje. teda alespoň něco, tenkrát vypukla všeobecná radost že jsem sehnal alespoň tohle  ten fairtech dělal o dost lepší modely, ukážu Vám nějaké prospekty co mi poslali:
 ten fairtech dělal o dost lepší modely, ukážu Vám nějaké prospekty co mi poslali: 

třeba i nekompletní modely nebo někoho kdo je ještě má... tak uvidíme
 třeba i nekompletní modely nebo někoho kdo je ještě má... tak uvidíme 

ale pohled na sbírku všech
 ale pohled na sbírku všech   co jsem kdy měl za to stojí! bohužel tam cosi zeleného ještě chybí...
 co jsem kdy měl za to stojí! bohužel tam cosi zeleného ještě chybí... 
Až někdo přijdete na to jak to odtama objednat tak dejte vědět ...Tringi píše:To je drsné. Tak to chci! Teď přijít na to, jak se z toho webu objednává.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |