S hrůzou jsem zjistil, že mám týden na případnou výpověď stávajícího. Nepřijde mi, že bych platil hodně, ale třeba bych mohl jinde míň.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Muzes si nechat tu pojistku prepocitat, podle aktualni ceny auta. Ale po jednom roce to asi nema smysl - mozna tak usetris i 200,- za roktmx píše:Děláte někdo pojištění?
S hrůzou jsem zjistil, že mám týden na případnou výpověď stávajícího. Nepřijde mi, že bych platil hodně, ale třeba bych mohl jinde míň.
Ja som sice na svk ale PZP som daval v uniqe - cca 100€tmx píše:Když odečtu toho právníka a pojištění náhradního vozu, mám to za 9801 Kč. Jsem Pražák pod 30 let = nejdražší skupina, co je. (teda jestli není ještě nějaká pro zajíčky v mokrým řidičákem)![]()
Na webu jsem to dokázal atakovat u Triglavu ale s nižšími limity a vyšší spoluúčastí. Ostatní byli mimo (Allianz za víc jak 23 tisíc třeba).
Napiš uživateli ixik35, vice zde https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 93#p459993tmx píše:Děláte někdo pojištění?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |