Zminujes celkem ne moc rizeni (a ono je nic moc), ale das 10ku - kterou si mozna zaslouzi Golf nebo Focus. Ceny nahradnich dilu na Korejce jsou dost priserny (a rozhodne vyssi nez u konkurence), ale das desitku. Pak to s prinosem pro pripadnyho kupujicho a jako recenze trochu postrada smysl.
Ja chapu, ze jsem vam "svym standardem" naboural pochlebovani, ale asi me spis zaujme obejktivni hodnoceni, nez pohadky.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
ještě jsem tady zapomněl postnout tu fotku, na který je to místo, kde mě Tucson trošku tlačil...
na fotce je vidět, že je ten středový tunel takový vysoký... a když jsem se uvelebil, abych dobře dosáhl na plyn a na brzdu, tak mě to tam prostě hrozně tlačilo...
Přílohy
koleno v Tucsonu.jpg (137.68 KiB) Zobrazeno 387 x
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
no, prostě mi to tam vadilo a přiznám se, že vůbec nevím, jak bych to řešil...?! nějaký polštářek? to je šílené... zlatá i30...
dneska jsem se krásně projel... jen tak po městě... moc se mi to líbilo... stejně je to obrovský rozdíl benzín a nafta... to ticho na palubě... prostě paráda!!!
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ