Tak jsem zpet. Velike díky Sarinovi za super setkání a pokec. Jeho kola jsou fakt pecka. Moc závidim

Urcite dej vedet az prezujes a ja dorazim do Susice to znova okouknout. Tentokrate nezapomenu fotak.
Do servisu Hyundai Fisher jsem prijel chvilu před desátou. Auto slo na radu v 10.30. Hotovo bylo ve 13:30. Prijimaci technik velice prijemnej a pohodovej. Uplne by se rozkrajel, jen aby byl clovek spokojenej. Clovek je obskakovanej jako kdyby prejel v Genesisu za par mega
Ve zkratce:
Diagnostika - vse OK
Stav baterie - mel bych jezdit delší trasy, aby se stacila poradne dobijet - budu se muset polepsit

Stav brzdových desticek - predni 70%, zadní 60%
Olej jsem si prinesl svůj - Mobil1 5w-50 + se menila brzdovka - taky donesena. Menil se ještě palivovy filtr.
První zkušenost, kdy při garance se dělala diagnostika, meril stav desticek + kontroloval stav baterie.
Při dvou minulych garanckach v Klatovech u Hyundai Nejdl me nikdo nic nerekl. Jen jsem musel zaplatit. Proto jsem ted koukal, když se me technik venoval a delali to vse okolo.
Za me veliky palec nahoru. Takhle nejak si to predstavuju.
PS: ceka me akorát vymena gumového tesneni kolem levého zadniho okna. Nejak se krabatí. Vse nafoceno a poslano do Prahy. Tot vse