kabely by si musel odpojit, aby si ji jakoby prostcil pote tou vyvrtanou dirou ale to by takovej problem snad byt nemel
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Já napájení kamery vyřešil tímhle DC převodníkem http://www.kameravaute.cz/detail/227-sa ... d-miniusb/vorlajz píše:a takhle mi udělali tu zásuvku do auta... nakonec jsem za to neplatil ani korunu...
nějak jí narafičím na zadní část kastlíku... napadlo mě, že bych mohl použít nějaké samolepicí suché zipy... můžete mi dát někdo nějaký tip? napadá mě, nalepit suchý zip na zadní na zadní stěnu kastlíku a pak tím zipem připevnit tu objímku ...
tu objímku každopádně ještě asi omotám nějakou černou elektrikářskou páskou... nebo nevím... když vás něco napadne, napište...díky
Ve čtvrtek měli v Olmiku kosmetiku na auta, bral jsem čistič na disky.vorlajz píše:Alfe, to asi musel být nějaký zbytek z minula, protože teď v Lidlu akci na auta nemají... nebo se pletu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |