, tak mi tento týden začala jedna i30 říkat pane
 , tak mi tento týden začala jedna i30 říkat pane   . Jedná se o i30 kombi, s motorem 1.6 CRDi 81 kW, výbava Go CZECH, barva Ultimate Red. Přecházel jsem ze staré Astry, takže se to nedá srovnávat... S autem jsem zatím spokojený, jede pěkně (na nerovnostech se jen příjemně pohupuje), místa je v něm až až a to modré podsvícení palubovky mě prostě dostává
  . Jedná se o i30 kombi, s motorem 1.6 CRDi 81 kW, výbava Go CZECH, barva Ultimate Red. Přecházel jsem ze staré Astry, takže se to nedá srovnávat... S autem jsem zatím spokojený, jede pěkně (na nerovnostech se jen příjemně pohupuje), místa je v něm až až a to modré podsvícení palubovky mě prostě dostává   . K motoru co říct... Doteď jsem byl zvyknutý na poloviční počet koní a kroutící moment. Doufám, že bude sloužit bez problémů a k mé plné spokojenosti
 . K motoru co říct... Doteď jsem byl zvyknutý na poloviční počet koní a kroutící moment. Doufám, že bude sloužit bez problémů a k mé plné spokojenosti  .
 . Přidávám fotky pořízené po cestě z autosalónu. Do budoucna mám ještě v plánu nechat zatmavit zadní skla.

moc pěkné, gratuluji a přeji spoustu km bez problémů
 moc pěkné, gratuluji a přeji spoustu km bez problémů  

. Nad většími koly na léto jsem přemýšlel. Uvidíme, prodávat se ztrátou gumy nechci (plnou cenu mi nikdo nedá). Možná bych příští léto šoupl tyto 15 gumy na Kiu co máme doma. Každopádně to budu řešit až na podzim, kdy mě bude čekat pořízení druhé sady gum
 . Nad většími koly na léto jsem přemýšlel. Uvidíme, prodávat se ztrátou gumy nechci (plnou cenu mi nikdo nedá). Možná bych příští léto šoupl tyto 15 gumy na Kiu co máme doma. Každopádně to budu řešit až na podzim, kdy mě bude čekat pořízení druhé sady gum