P.S. jestli se chces GDI muzem se nekdy domluvit, je to sice Ceed, ale je to stejny jak i30

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

.
 . nechť ti auto dobře slouží...
 nechť ti auto dobře slouží... .
 . .
 .

jasně...vorlajz píše:Weekend + Design je myslím hodně dobrá varianta výbavy...
ale Style to pořád není

. Co v autě není, to se nemůže pokazit
 . Co v autě není, to se nemůže pokazit   . Už i v této výbavě jsou funkce, co bych klidně oželel.
 . Už i v této výbavě jsou funkce, co bych klidně oželel.Neo-Mike píše:A někomu stačí Trikolor + Komfort + Alu. Co v autě není, to se nemůže pokazit
. Už i v této výbavě jsou funkce, co bych klidně oželel.

moje řeč
  moje řeč on totiž Trikolor Komfort je velice dobře vybavený...
 on totiž Trikolor Komfort je velice dobře vybavený...
 . Ten kdo to vymyslel, toho bych nakopal.... Dále bych klidně dal pryč TPMS. Bohužel je to nařízení naší slavné EU, takže s tím člověk nic neudělá. Potom bych doladil systém rozjezdu do svahu, aby zabíral častěji.
 . Ten kdo to vymyslel, toho bych nakopal.... Dále bych klidně dal pryč TPMS. Bohužel je to nařízení naší slavné EU, takže s tím člověk nic neudělá. Potom bych doladil systém rozjezdu do svahu, aby zabíral častěji.  . Na lepší výbavu se snadno zvyká
 . Na lepší výbavu se snadno zvyká  . Osobně mě manuální klimatizace vůbec nevadí. Důležité je, že tam nějaká vůbec je
 . Osobně mě manuální klimatizace vůbec nevadí. Důležité je, že tam nějaká vůbec je   .
 .  . Když jsem si zkoušel nakonfigurovat Octavku na výbavu cca stejnou jako mám v i30 a konečná cena byla 640 tisíc, tak mi to vykouzlilo úsměv na tváři.
 . Když jsem si zkoušel nakonfigurovat Octavku na výbavu cca stejnou jako mám v i30 a konečná cena byla 640 tisíc, tak mi to vykouzlilo úsměv na tváři. 

.
 . .
 .
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |