. Jen že na Jižní Moravě není tolik kopců, tak by se mi hodilo, aby to fungovalo dříve
 . Jen že na Jižní Moravě není tolik kopců, tak by se mi hodilo, aby to fungovalo dříve   .
 .Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
 . Jen že na Jižní Moravě není tolik kopců, tak by se mi hodilo, aby to fungovalo dříve
 . Jen že na Jižní Moravě není tolik kopců, tak by se mi hodilo, aby to fungovalo dříve   .
 . 

minisraz někde?
 minisraz někde?   
 Jednoznačně souhlasNeo-Mike píše:S TPMS nemám problém jako takový. Spíše to jsou další výdaje, které jsou pro mě zbytečné. Zkontrolovat tlak v pneumatikách snad umím. .

A tempomat a omezovač rychlosti. Bohužel, chybí mi vyhřívaný volant, ten bych bral všemi deseti.
 A tempomat a omezovač rychlosti. Bohužel, chybí mi vyhřívaný volant, ten bych bral všemi deseti.
Tuto fci mám taky a nedám na ní dopustit.vorlajz píše:mě se sklápí zrcátka automaticky a automaticky se mi otevírají... I love this CAR!!!

bych musel koupit celý paket za 30 tisíc
 bych musel koupit celý paket za 30 tisíc   . To už mi přišlo zbytečné. Kdyby se dalo připlatit jen za tuto funkci, tak proč ne
 . To už mi přišlo zbytečné. Kdyby se dalo připlatit jen za tuto funkci, tak proč ne   . Když jsme u toho, hned bych vyměnil TPMS za elektrické sklápění zrcátek
 . Když jsme u toho, hned bych vyměnil TPMS za elektrické sklápění zrcátek   .
 .
 je to jedna z funkcí o kterém jsem snil když jsem začal uvažovat o novém autě, ale moc jsem v ní nedoufal, takže jsem rád že mi ji
  je to jedna z funkcí o kterém jsem snil když jsem začal uvažovat o novém autě, ale moc jsem v ní nedoufal, takže jsem rád že mi ji   dopřál
 dopřál   a když koukám na tvoji cenu, tak jsem opravdu koupil auto ve správný čas a za super cenu
 a když koukám na tvoji cenu, tak jsem opravdu koupil auto ve správný čas a za super cenu   jinak já měl jako hlavní požadavek automatickou klimu a to ostatní už jsou jen bonusy
 jinak já měl jako hlavní požadavek automatickou klimu a to ostatní už jsou jen bonusy   o to pak bude horší výměna za nové auto, protože každé vylepšení je strašně návykové
 o to pak bude horší výměna za nové auto, protože každé vylepšení je strašně návykové  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 . Nejdůležitější je pro mě motor (aby vydržel bez zbytečných nákladů), potom kufr + prostor ve vozidle. Ostatní je takový bonus. Jako standart dneska považuji elektrické přední okénka, klimatizaci, rádio s USB a středovou přední opěrku. A to všechno mám
 . Nejdůležitější je pro mě motor (aby vydržel bez zbytečných nákladů), potom kufr + prostor ve vozidle. Ostatní je takový bonus. Jako standart dneska považuji elektrické přední okénka, klimatizaci, rádio s USB a středovou přední opěrku. A to všechno mám   .
 .To bych zase ja ozelel. Se zapujcnim autem se mi samovolne odemikalo kdyz jsem nechal klice na vesaku... nebo jsem prosel kolem auta pri odchodu k sousedum a klice jsem mel v kapse.vorlajz píše:přesně tak... a pak mi vyhovuje to, že když mám klíče v kapse a dojdu k autu, tak mohu otevřít víko kufru bez odemykání...
Dokoupit se dalo od RobertaNeo-Mike píše:Automatické sklápění zrcátek bych taky bral, bohužel ubych musel koupit celý paket za 30 tisíc
. To už mi přišlo zbytečné. Kdyby se dalo připlatit jen za tuto funkci, tak proč ne
. Když jsme u toho, hned bych vyměnil TPMS za elektrické sklápění zrcátek
.
 Jinak se prodava na aliexpress
 Jinak se prodava na aliexpress
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |