Četl jsem to ještě v novinách samotných. Je pravda, že to celé odflákli a pak se k problému otočili zády. Ale... Osobně jsem k takovým článkům opatrnější, Svět motorů, Autosalon na Primě atd. jsou hoodně proškodovácké (není se čemu divit, když Autosalon sponzoruje Škoda) a celkem jsou zaměřeni proti

Myslim si, že takových kauz je mnoho, kdy v servisu vyměnili zbytečně mnoho věcí, je mi tak divný, proč byl zveřejněn zrovna jeden problém u
Zkuste si koupit Svět motorů, v každým najdete alespoň 3-4 testy nějaké Škody. Tolik jich ani neni, ale jednou testujou Octavii s tím motorem, pak s tím motorem, pak 4x4, pa s tou výbavou atd. Někdy mam pocit, že jsem si koupil reklamní časopis Škoda. I v tomto zmíněném čísle jsou testy hned 3 (jednou porovnávaj dva různý motory) a jeden článek o soutěži techniků Škoda, ze kterého má čtenář mít pocit, že technici u Škody jsou nejlepší na světě.
I na Primě v Autosalonu často podsouvají do porovnávače aut Škodovky, navíc při testování aut mnohdy prohodí i nesmyslnou poznámku na adresu

, která ale s problémem ani nesouvisí. Jednou byly na návštěvě v salonu Rolls Royce, moderátor poukazoval na to, jak se tady starají o zákazníka, kafíčko atd a pak prohodil blbou poznámku ve smyslu, že to není jako v salonu

, kde dostanete nevim blbý kafe. To mi přišlo v tý chvíli dost cílený, stačilo tu poznámku říct všeobecným způsobem.
Je fakt, že se tentokráte hodně snažili článek napsat jako nezávisle, ale stejně bylo místy citelné, že zde dochází ke konfrontaci

vs Škoda. Skoro by na konci mohla být poznámka, že se jedná o komerční článek. Nechci hájit jednání onoho servisu při opravě (jednání byla rozhodně prasárna), jen je mi jasné, že dnes je stále těžší odhalit samotnou závadu. Chybí dlouholeté zkušenosti. Dříve jezdili lidi s autama 10, 20 let, technici uměli najít závadu i po telefonu (navíc závady na těch pár dílech, co měli auta se stále opakovaly). Dneska se modely střídají prostě moc rychle a každé má specifické díly (podle výbavy).
Vidim to na Elantře. Když jim řeknu závadu, nikdo mi není v servisu schopen jasně říct, kde může být vada. Jednak Elanter jezdí málo, na trhu byla chvíli, v servisech se objevuje tím pádem málo a díly jsou specifické a závady není s čím porovnávat. Auto prostě musí vzít na halu a hledat a při opravě se vlastně učit

.