Bohužial skúšobná jazda nemožná.Jediné auto čo bolo na ploche bolo už predané.Údajne čo dostanú,hneď predajú.Testovacie auto ani neplánujú.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ano, mám to samé. A na bočních předních nápis Sol. U mně je ale v ceníku uvedeno solární přední skla (t. j. čelní + boční), je možné, že na i30 se dodávalo pouze čelní.vorlajz píše:Axeli, toto mám na čelním skle...
na bočních oknech jsem si ničeho nevšiml... v popisu výbavy bylo tehdy napsáno solární čelní sklo... o bočních ani zmínka...
ja bych ji koupil i bez zkusebni jizdyAxel.Foley píše:Bez zkušební jízdy bych do toho nešel.
idam a videl si aj cenu toho auta? za 22 000eur {full+automat} by som si predstavoval inac vybavene a aj spracovane auto. tie plasty su hodne tak auta za max cca 15 000eur. pre predstavu, mne to pripomenulo accenta mc co som mal predtym. vsade tvrde plasty, xenony len 25W {aby nemuseli pouzit ostrekovace a nivelaciu a mohli povedat, ze su tam xenony, dialkove su ziarovky}, bez obmedzovaca rychlosti, chybaju asistencne systemy dostupne u konkurencie, resp. aj v hyu...idam.i píše:Dnes som bol omrknúť novú Elantru.Páči sa mi stále viac.
Bohužial skúšobná jazda nemožná.Jediné auto čo bolo na ploche bolo už predané.Údajne čo dostanú,hneď predajú.Testovacie auto ani neplánujú.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |