Poptej se v Automima Opava-pokud nemáš předsudky a není to pro tebe z ruky,za mne můžu doporučit

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

V servisu do kterého jezdím jsou to ty cifry kolem 5ti, 6ti tisíc za benziňák a široko daleko nic lepšího není. Další nejbližší servis (70km) patří stejné firmě, čili to samé v bledě modrém... Vládne tady monopol a podle toho to vypadá
 V servisu do kterého jezdím jsou to ty cifry kolem 5ti, 6ti tisíc za benziňák a široko daleko nic lepšího není. Další nejbližší servis (70km) patří stejné firmě, čili to samé v bledě modrém... Vládne tady monopol a podle toho to vypadá  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 pripadne naopak zajet do Nemecka, to bych chtelo zjistit u centraly jestli akceptuji pri garanckach i razitko servisu mimo CR
 pripadne naopak zajet do Nemecka, to bych chtelo zjistit u centraly jestli akceptuji pri garanckach i razitko servisu mimo CR 
 rozešel, poptej jej a jeď k němu, protože ve většině případů si ponechal servis pro
 rozešel, poptej jej a jeď k němu, protože ve většině případů si ponechal servis pro   když už měl nakoupené vybavení. Pouze v případě nalezené závady se pak přesuň do autorizovaného (v době platnosti záruky), protože vyměňovaný poškozený díl neautorizovanému výrobce
 když už měl nakoupené vybavení. Pouze v případě nalezené závady se pak přesuň do autorizovaného (v době platnosti záruky), protože vyměňovaný poškozený díl neautorizovanému výrobce   neproplácí a tudíž by cenu nového dílu musel účtovat Tobě. Na spotřební materiál, filtry, olej, svíčky a pod se to nevztahuje. Zápis do servisní knížky je stejně platný jako z autorizovaného servisu. Tady teprve poznáš rozdíl cen za prohlídku!!!  Není to jen nějaký můj dohad, mám s tím dobrou osobní zkušenost.
  neproplácí a tudíž by cenu nového dílu musel účtovat Tobě. Na spotřební materiál, filtry, olej, svíčky a pod se to nevztahuje. Zápis do servisní knížky je stejně platný jako z autorizovaného servisu. Tady teprve poznáš rozdíl cen za prohlídku!!!  Není to jen nějaký můj dohad, mám s tím dobrou osobní zkušenost. Ono ani tak nejde o projetý benzin, ale taky o čas... Návštěvu neautorizovaného servisu zavrhuju rovnou, za ty případné dohady mi to opravdu nestojí. Navíc bloková vyjímka možná funguje, ale po dobu základní záruky. Záruka poskytovaná prodejcem nad rámec zákona je podmíněna návštěvou autorizovaného servisu. Jinak jsem ale se servisem celkem spokojený, přístup je dobrý, jen ty ceny
 Ono ani tak nejde o projetý benzin, ale taky o čas... Návštěvu neautorizovaného servisu zavrhuju rovnou, za ty případné dohady mi to opravdu nestojí. Navíc bloková vyjímka možná funguje, ale po dobu základní záruky. Záruka poskytovaná prodejcem nad rámec zákona je podmíněna návštěvou autorizovaného servisu. Jinak jsem ale se servisem celkem spokojený, přístup je dobrý, jen ty ceny  
Zase garančka, kam kam?Alf6 píše:a kam jezdíš?

. A jeste kdyz se clovek podiva v jake budove funguji... Takze za me zlaty Pokorny v Brne.
 . A jeste kdyz se clovek podiva v jake budove funguji... Takze za me zlaty Pokorny v Brne.Kamarát,nepreklepol si sa ?fevlad píše:dnes absolvovana 3.garan.prehliadka v MI za 45€ +plus vlastny olej a kab.filter
 Za 45 euro 3.garančka mi znie ako úplné sci-fi.
  Za 45 euro 3.garančka mi znie ako úplné sci-fi.veru nie....idam.i píše:Kamarát,nepreklepol si sa ?fevlad píše:dnes absolvovana 3.garan.prehliadka v MI za 45€ +plus vlastny olej a kab.filterZa 45 euro 3.garančka mi znie ako úplné sci-fi.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |