Odeslano z Androidu.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Taky původní stěrače vydržely 3 roky úplně s přehledem. V servisu kupovat určitě nebudu - trošku přemrštěná cenajohny_r píše:Robil: No, ty původní mám na autě už skoro 3 roky a furt stírají přijatelně. Ne jako nové, ale zásadně to neobtěžuje. Rozhodně vydržely v plné kondici minimálně rok a půl, spíš dva (nájezd 20 000km/rok).
To je otázkou názoru, tyto stěrače se mi právě zdají na toto auto nejlepší. S lištovými mám opačné zkušenosti měl jsem Bosch a po 1/2 roce konec, do té doby nádhera. Guma ztvrdla a bylo po nich.johny_r píše:Nojo, ty jsou právě hnusný. Radši bych lištový, který z mých zkušenosti z jiných aut fungují daleko líp.
Proto jsem dal odkazy, kde se dají koupit. Bezramínkové při větší rychlosti nadskakují od okna. Není tam takový přítlak.tempest píše:Ty klasické ramínkové se už na i30 dle vyjádřeníservisu neprodávají a teď nabízejí pouze bezramínkové. První sadu originálů bezramínkových od
jsem vyreklamoval, teď mám druhou, ale taky za moc nestojí. Ty ramínkové byly lepší.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |