Chlapi,abychom neměli protáhnuté úsměvy po novém roce u ceníku nové i30...
tak nějak cítím v kostech velmi nemilé překvapení...
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 54000 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Ja se snazim jezdit alespoň tech 20 km a vice, aby se motor prohral. Když jsem jezdil prave kratke trasy, 10-15 km, tak mne při kondicni prohlídce prisli na to, ze baterie je nabitá jen na 47 %. Po roce, co jsem mezi tim jezdil 60 km trasy do práce denne ( tam a zpet) je stav baterie na 97%.
Na nakupy jezdim a utem co nejmene a to kvůli parkovani nasich bezohledných obcanu.
Naposledy upravil(a) Alf6 dne 04 pro 2016, 17:01, celkem upraveno 1 x.
U těch dvounohých byl asi postoupil ještě o jednu třídu výš . Co se týče kol, tak se mi líbí nejvíc ty poslední. Vypadá to, že mají zajímavě tvarování paprsků u šroubů kol.
Za mě taky souhlas s posledními, vzhledem k tomu, že mají opticky malý střed (díky hodně černé barvě) a vypadají tak o mnoho větší. Alfe, takže na jaře na setkání už na velkých kolech?
Alfe musíš hledat rozměr 7x17 rozteč 5x114,3 (někde mají uvedeno jen 5x114) ET kolem 50 (48-53 si myslim bude v pohodě). Za mě vzhledově jako ty MAK. K tvojí červený barvě je kombinace s černou naprosto ideál. A líbí se mi, že jsou na Elantře hezky decentní, žádný tuning, vypadají k autu jako originály.