ob3l1x píše:Ja som tam chodil na servis s i30 a bol som velmi spokojnyprijemny pristup aj ceny
Jednal som cez telefón a mail s p.Si... a všetko zatial šlapalo OK.Snáď to vydrží do konca,aj keď na tú cestu sa moc neteším.
Moderátor: Moderátoři
ob3l1x píše:Ja som tam chodil na servis s i30 a bol som velmi spokojnyprijemny pristup aj ceny
 .
 .idam.i píše:ob3l1x píše:Ja som tam chodil na servis s i30 a bol som velmi spokojnyprijemny pristup aj ceny
Jednal som cez telefón a mail s p.Si... a všetko zatial šlapalo OK.Snáď to vydrží do konca,aj keď na tú cestu sa moc neteším.
 a keď ti sľúbil dajaké auto  tak ho aj zoženie
 a keď ti sľúbil dajaké auto  tak ho aj zoženie nabehal som na nom ani nie 50km len pretoze som bol doma
 nabehal som na nom ani nie 50km len pretoze som bol doma  ale koncom tyzdna ho trosku viac prevetram a tak snad budem mat viac postrehov
 ale koncom tyzdna ho trosku viac prevetram a tak snad budem mat viac postrehov  dnes pojdem vymenit zoarovky za osram night breaker laser tak som zvedavy ako sa zlepsi svietenie
 dnes pojdem vymenit zoarovky za osram night breaker laser tak som zvedavy ako sa zlepsi svietenie 
 ja som odbehol domov a vtedy odisiel ... povedali mi ze kedze som nevidel ze mi on buchol do dveri a neni ziaden svedok neda sa to nijak dokazat
 ja som odbehol domov a vtedy odisiel ... povedali mi ze kedze som nevidel ze mi on buchol do dveri a neni ziaden svedok neda sa to nijak dokazat  cize si to mozem dat ked tak opravit na vlastne naklady
 cize si to mozem dat ked tak opravit na vlastne naklady 

ten protokol jsme si házeli do poštovních schránek...
 ten protokol jsme si házeli do poštovních schránek... 

dnes som na to zbezne pozeral a spatak zabera strasne vela miesta tak sa nebude dat nalepit za spatak ako som to mal na i30 ....
 dnes som na to zbezne pozeral a spatak zabera strasne vela miesta tak sa nebude dat nalepit za spatak ako som to mal na i30 ....
 , budu ji muset trochu posunout doprava
 , budu ji muset trochu posunout doprava  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |