Hele, kluci. Na papíře sice motor 1,0 turbo zní hrozně, ale jel jste s tím motorem někdo?
Já totiž jo, sice v i20, ale ten rozdíl nebude tak děsivý. A ten motor jede jak z praku a vůbec nežere. Jen mu trochu chybí síla při rozjezdu, ale to se dá naučit .
Takže já si Symbol s paketem Plus fakt umím představit. Je tam všechno co chci a ještě něco navíc. Uvidíme jak sladili motor s převodovkou, ale nějak netrpím averzí dopředu...
mr.h: mal som testovaciu jazdu s tym motorom v kii ceed. nenadchne, neurazi, ale gdi je zivsie {nie len moj pocit, ale aj bratov, ktory sa rozhodoval medzi gdi a tgdi}. ale na normalne jazdenie uplne dostacujuci
Ono bude hrozně záležet na zpřevodování, tím se dá motor zabít i zvednout. Taky je otázka kolik kilometrů budou T-GDi potřebovat k zajetí. Živost motoru je relativní, každý ten motor potřebuje jiné zacházení, takže by třeba stačilo u T-GDi jen přeřadit, aby správně foukalo turbo. Ale to jsou jen spekulace, uvidíme co udělá tento motor v tomto autě.
Už jsem to tu psal, když vezmete standardní ceník, tak jsou ceny vlastně lepší - za stejné peníze více výbavy. Ano, aktuálně jsme si zvykli na akční ceník Czech Edition, ale toho se dle mě časem dočkáme i u nové generace.
Naposledy upravil(a) Mr. HYUNDAI dne 09 led 2017, 09:14, celkem upraveno 1 x.
JoKo: Když jsi napsal, že jsou tam nejenom zadní,ale i přední LEDky, které jsou běžně i u II.g. v základu, bral jsem to jako vtip ... proto ta sedačka spolujezdce za příplatek ...
Hyundai i30 kombi Tricolor Komfort 1,6 MPI 88kW 2016
Bývalá auta: Renault Megane II 1,9 dCI Grandtour 88kW 2004 Renault Clio I 1.2 40kW 1995 Ford Sierra Combi 2,3 Indenor Diessel 1985 Mitsubishi Galant sedan 2,3 TD 1982
Škoda 100 L 1974
A ne abys to natáčel kamerou připevněnou na volant ... viz. tvoje starší video, jak jsi šel dvakrát přes střechu ...
Hyundai i30 kombi Tricolor Komfort 1,6 MPI 88kW 2016
Bývalá auta: Renault Megane II 1,9 dCI Grandtour 88kW 2004 Renault Clio I 1.2 40kW 1995 Ford Sierra Combi 2,3 Indenor Diessel 1985 Mitsubishi Galant sedan 2,3 TD 1982
Škoda 100 L 1974
Prosím ťa čo máš za držiak tabletu do CD mechaniky?
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....