ale bojím se, že ten kombík bude krásnej....
hyundai i30 - 3. generacia
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: hyundai i30 - 3. generacia
no, jestli to tak bude, tak to bych asi už uvažoval o Tucsonu... hm?

Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
No, to předpokládám, že bude krásnej. Na přelomu let 2017/2018 mi skončí ve firmě financování dvou ix35 a očekávám, že minimálně jedna půjde hned na výměnu. A kombík s rozumnou výbavou by mohl být řešení. Rozhodne ale cena samozřejmě
.
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
To jsi tuhle taky rikal... a uz mas objednany novy auto 
Keď skončia uvádzacie zľavy,tak budú jarné zĺavy,potom bude akcia na leto...atď,atď.Pokial chcú predávať,budú sa musieť snažiť.A verím tomu,že chcú predávať.Mr. HYUNDAI píše:Jenže oněch 456.890,- je akční zaváděcí cena po slevě 60.000,--![]()
Pokud by nebylo zaváděcí zvýhodnění tak je to 516.890,-....
Kombík bude zhruba o 25 až 30 litrů dražší a zhruba stejný příplatek bych čekal za motor 1,4 T-GDi. Takže v této výbavě ceníková 550 plus metla.....
Keď si tak čítam o 1,0TGDi,či 1,4,tak som rád ,že som si auto pozháńal.
Inak už sa blížim k 2.000km a motor pomaly ožíva.
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Nova elantra je pěkná, akorát nevim proč není u nás v nabídce na Slovensku ano. Nevim podle čeho rozdělují trhy. Zas tak moc na východ od nas nejste, teda pokud to souvisí s tim co nekde psali.
A akční nabídky zajisté budou, na ty si zákazníci zvykli. U obou generaci to tak bylo.
A akční nabídky zajisté budou, na ty si zákazníci zvykli. U obou generaci to tak bylo.
Naposledy upravil(a) lumix dne 25 led 2017, 07:23, celkem upraveno 1 x.
hele, když tak zapátrám v paměti, tak si pamatuji, že posledního sedana, co si kdo koupil v mém okolí, byli sousedi na chalupě,... bylo to v roce 1990 a byl to Deawoo Racer

- Přílohy
-
- daewoo-racer-6.jpg (41.73 KiB) Zobrazeno 1089 x
asi nemá moc smysl nabízet na českém trhu sedany... tady vládne Tucson přeci 
Tak Thalie, Logany, Peugeot 301se docela prodavaji. Jinak potkat sedan nižší střední třídy z těch dražších modelu to je svátek. Mazda3, Corola, Astra a dal me nic nenapadá, jinak samé kombi a hatchback.
Když jsem kupoval svého kombíka v lednu 2016, tak cena na konfigurátoru pro 1,6 MPI Trikolor Confort s metlou byla 424.000,- Kč, zaplatil jsem 309.900,- Kč. U III. generace to bude cena snů ...
Hyundai i30 kombi Tricolor Komfort 1,6 MPI 88kW 2016
Bývalá auta:
Renault Megane II 1,9 dCI Grandtour 88kW 2004
Renault Clio I 1.2 40kW 1995
Ford Sierra Combi 2,3 Indenor Diessel 1985
Mitsubishi Galant sedan 2,3 TD 1982
Škoda 100 L 1974
Bývalá auta:
Renault Megane II 1,9 dCI Grandtour 88kW 2004
Renault Clio I 1.2 40kW 1995
Ford Sierra Combi 2,3 Indenor Diessel 1985
Mitsubishi Galant sedan 2,3 TD 1982
Škoda 100 L 1974
- Mr. HYUNDAI
Že budou muset být akce je jasné, při plánu 10.000 i30 v roce 2017 (lhostejno zda GDH nebo PD) to jinak nepůjde. Možná, že se chystá nastoupit cestu "psychologické" slevy - šílená bomba v ceníku, prodejní cena nižší i o 30%. I to už jsem zažil
.
Zpátky k vorlajzově poznámce. Psal jsem to tady - "moje" ix35 měla končit financování v říjnu a vzhledem k tomu, že se dost výrazně snížil kilometrový proběh mých pracovních cest i se značně zkrátily, tak bylo jasné, že nafta nedává smysl a předběžné diskuze v tomto směru naznačovaly řešení vlastním vozem a proplácení případných pracovních cest formou náhrad. Jenže 2.2.2017 půjde šéfovo Féčko na garančku a protože naše firma má něco do činění s elektrikou, tak mě napadlo nechat šéfovi půjčit IONIQ Electric jako náhradní auto. Tak jsem se vydal k prodejci, dal řeč s jednatelem na téma zapůjčení elektromobilu, ten mi slíbil a pak se ptal co je letos v plánu za výměny. A řeč plynula a v ní nabídl výkupem za ix35 částku, která rozhodně byla velice zajímavá a nahodil i velmi pěknou nabídku na novou i30. Půjčil mi předváděčku, projel jsem se, projel se šéf, promluvila kalkulačka a bylo vyřešeno. To nové auto v plánu na teď fakt nebylo! U těch dalších dvou ix35 žádný podobný scénář nečekám, ta auta fungují ve zcela jiném kilometrovém režimu, tam by kafemlejnek řešením nebyl a kombík by byl rozhodně vhodnější než hatch (i když - před 10 lety jsme ke stejným účelům používali Getze 1,3
).
A sedany? Jsme národ chalupářů, takže tu vedou kombíky. Já osobně mám sedany nejraději, já nechalupařím a stěhování mám už za sebou. Ale Elantra v nabídce není a dle všeho nebude, takže mi nezbývá než hlavní proud. Kombíka sice nepotřebuji, ale s ohledem na následný prodej jsem ho manželce prostě koupil. Zase teď máme doma dost velké auto na to, aby mi jako pracovní stroj stačil ten budoucí kafemlejnek
.
Zpátky k vorlajzově poznámce. Psal jsem to tady - "moje" ix35 měla končit financování v říjnu a vzhledem k tomu, že se dost výrazně snížil kilometrový proběh mých pracovních cest i se značně zkrátily, tak bylo jasné, že nafta nedává smysl a předběžné diskuze v tomto směru naznačovaly řešení vlastním vozem a proplácení případných pracovních cest formou náhrad. Jenže 2.2.2017 půjde šéfovo Féčko na garančku a protože naše firma má něco do činění s elektrikou, tak mě napadlo nechat šéfovi půjčit IONIQ Electric jako náhradní auto. Tak jsem se vydal k prodejci, dal řeč s jednatelem na téma zapůjčení elektromobilu, ten mi slíbil a pak se ptal co je letos v plánu za výměny. A řeč plynula a v ní nabídl výkupem za ix35 částku, která rozhodně byla velice zajímavá a nahodil i velmi pěknou nabídku na novou i30. Půjčil mi předváděčku, projel jsem se, projel se šéf, promluvila kalkulačka a bylo vyřešeno. To nové auto v plánu na teď fakt nebylo! U těch dalších dvou ix35 žádný podobný scénář nečekám, ta auta fungují ve zcela jiném kilometrovém režimu, tam by kafemlejnek řešením nebyl a kombík by byl rozhodně vhodnější než hatch (i když - před 10 lety jsme ke stejným účelům používali Getze 1,3
A sedany? Jsme národ chalupářů, takže tu vedou kombíky. Já osobně mám sedany nejraději, já nechalupařím a stěhování mám už za sebou. Ale Elantra v nabídce není a dle všeho nebude, takže mi nezbývá než hlavní proud. Kombíka sice nepotřebuji, ale s ohledem na následný prodej jsem ho manželce prostě koupil. Zase teď máme doma dost velké auto na to, aby mi jako pracovní stroj stačil ten budoucí kafemlejnek
26. (FORD 1.) Explorer
- Axel.Foley
Za minulý rok se v ČR prodalo 3383 Tucsonů. Není to zrovna málo.vorlajz píše:asi nemá moc smysl nabízet na českém trhu sedany... tady vládne Tucson přeci
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Axeli... však jo... o tom žádná...
moje narážka spíš byla na tu reklamu a taky na to, že než dát 550 za i30, tak si radši koupím za ty peníze Tucsona... 
- Mr. HYUNDAI
Tak už znám VIN "svého" nového draka, předpokládané složení z kamionu v pondělí 30.1.2017, předpokládané převzetí auta 1.2.2017 nebo 2.2.2017 - záleží jak bude stíhat elektrikář, potřebuji instalovat GPS modul a on-board kameru. Značky by měly být ve čtvrtek kolem oběda.
Dneska jsem tam hodil nové zimní pneu a kameru, za mne tedy nachystáno
. Začínám se docela těšit
.
Dneska jsem tam hodil nové zimní pneu a kameru, za mne tedy nachystáno
26. (FORD 1.) Explorer
Mr.H,akú kameru?
Inak na tému sedanov.Poslednou dobou si to viac všímam a zrazu som spozoroval v okolí niekoĺko nových M3 sedan a aj VW Jetta nie je až taká rarita.To skôr Astra a Focus v prevedení sedan je poriedko.A novú Elantru som nestretol ani jednu.
Zatiaľ okolo novej i30 je na Slovensku dosť ticho.
Inak na tému sedanov.Poslednou dobou si to viac všímam a zrazu som spozoroval v okolí niekoĺko nových M3 sedan a aj VW Jetta nie je až taká rarita.To skôr Astra a Focus v prevedení sedan je poriedko.A novú Elantru som nestretol ani jednu.
Zatiaľ okolo novej i30 je na Slovensku dosť ticho.
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
to Mr.H.
paráda...
v sobotu 4.2. jedeme na hory, tak že bych se zastavil...

paráda...