Fotky jsem právě udělal, ale v telefonu nejdou zmenšit a comp se mi zapínat nechceidam.i píše:Skús prosím pár foto info v akcii.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Fotky jsem právě udělal, ale v telefonu nejdou zmenšit a comp se mi zapínat nechceidam.i píše:Skús prosím pár foto info v akcii.
S těmi daty je to u Tucsonu a origo navigace stejné. Akorát wifi hotspot si můžu vytvořit dvěma způsoby: buď přes speciální Tucson appku vytvořenouMr. HYUNDAI píše:Jo, přes Android auto vytvoříš z telefonu wi-fi hotspot. Appka je v češtině, spárování pro blbý krok po kroku, trvalo to asi 3 minuty. A stahuje jen když si data přes navigaci vyžádáš, žádné automatické stahování po každém spojení. Umí tahat jak počasí, tak dopravní info. Zatím objevuju co vše umí. Má umět i zrcadlení, ale to jsem nezkoušel.
Tak jak jsi to myslel?Martinsp píše:Kurňa, že já se furt nemůžu dostat na tvojí spotřebu.
Skúsil si vynulovať PP pojazdiť dajme tomu 15 km po meste ? Pochybujem ,že potom budeš mať na PP 7,1.Martinsp píše:Ó pardón. Nejvíc mi ukazoval pp 7,1 v lednu při mrazech a jezdil jsem jen po městě. Teď stejně jezdím tak 10-15 km a už je tam 6,6. Ale jezdím prd, na konci února jdu na druhou garančku a má něco přes 11000 km. Asi mi to auto dlouho vydrží. Olej jsem objednal zase Total 9000 energy hks g-310.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |