vorlajz píše:Nevím...proč se v profilu nastavuje průměrná spotřeba ve městě a na dálnici... Žádné další využití to nemá...
Zdar,
tohle by melo byt pro vypocet ceny naplanovane trasy (kolik te to bude stat v Kc), v profilu se jeste vyplnuje cena za litr benzinu (alespon v NextGen)
vorlajz píše:tak jsem byl dneska na kávičce (já na čajíčku) s Mirusem30...
po cestě jsem si osahal další funkce a nastavení... zjistil jsem, že lze ukládat data z jednotlivých cest a ty pak následně zobrazit na mapě apod. Což je fajn...
Vy jezdíte na kafčo do Německa? Jinak mi nesedí ta maximálka ... Raději si data cest neukládej. Znáš tu průpovídku:"Cokoliv řeknete (v tvém případě uložíte), muže být použito proti vám ..."
Hyundai i30 kombi Tricolor Komfort 1,6 MPI 88kW 2016
Bývalá auta: Renault Megane II 1,9 dCI Grandtour 88kW 2004 Renault Clio I 1.2 40kW 1995 Ford Sierra Combi 2,3 Indenor Diessel 1985 Mitsubishi Galant sedan 2,3 TD 1982
Škoda 100 L 1974
jinak po pár dnech testování musím konstatovat, že to odhlučnění kapoty opravdu pomohlo... auto je tišší... ale má to jeden negativní vliv... zdá se mi, že v poslední době jezdím ještě rychleji...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
dneska jsem jel ve vesnici s omezovačem rychlosti... za vesnicí mi to nedošlo... zmáčkl jsem plyn a nic... jak jsem si to uvědomil, tak jsem vypnul omezovač a úplně takový TURBO dělám si prdel...
AF... když mě ten motor baví čím dál tím víc...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Fuj to je hnus, velebnosti ... Alf se s toho na 100% pobleje ...
Hyundai i30 kombi Tricolor Komfort 1,6 MPI 88kW 2016
Bývalá auta: Renault Megane II 1,9 dCI Grandtour 88kW 2004 Renault Clio I 1.2 40kW 1995 Ford Sierra Combi 2,3 Indenor Diessel 1985 Mitsubishi Galant sedan 2,3 TD 1982
Škoda 100 L 1974