som buducim majitelom noveho Hyundaia Tucson vo vybave Style, kde su v cene halogenove svetlomety s prisvecovanim do zakrut. Na stranke topspeed.sk v teste a aj v diskusii zvozili ledkove svetla kvoli podpriemernej svietivosti
 (a aj to ze nie su bi-led) pod ciernu zem. Na inych stranka som test, ani recenziu na stretavacie led svetla tucsonu nenasiel.
   (a aj to ze nie su bi-led) pod ciernu zem. Na inych stranka som test, ani recenziu na stretavacie led svetla tucsonu nenasiel.  
 http://www.topspeed.sk/test-hyundai-tuc ... t-gdi/9798
Viete mi poradit, ci sa mi oplati zainvestovat 1200€ do novych len led stretavacich svetiel? stoji to za to?

Peto

som veľmi spokojný. A je pravda, že diaľkové stoja za
  som veľmi spokojný. A je pravda, že diaľkové stoja za   ale to sa dá dohnať lepšími žiarovkami. Väčšina ostatných žiaroviek sa dá vymeniť za LEDky.
  ale to sa dá dohnať lepšími žiarovkami. Väčšina ostatných žiaroviek sa dá vymeniť za LEDky.

. Ale dialkove su strasne slabe v porovnani s LED - V podstate maju zmysel len fakt na rovnej ceste
. Ale dialkove su strasne slabe v porovnani s LED - V podstate maju zmysel len fakt na rovnej ceste