ty aby ses nepridal...snike píše:Chtel jsem jeste neco napsat o iridiovych svickach ... ale nebudu svine

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Pohoda...nejake male stouchnuti prece nikomu nevadíidam.i píše:Páni,je to nutné hrotiť ?![]()
Celkom tomu nerozumiem.Nemáte sa do koho striafať ? Je to Škoda,VW a atď.
![]()
Ve vsem!Alf6 píše:V cem je vyhra ho mít?Ano, to je ten co NEMAS v Elantre![]()
![]()
Jen pro poradek..muj motor nemá s tím z i30 nic spolecneho
Tudy píše:Jezdím výhradně na 100 oktanovy benzin, ale olej jsem menil po cca 28 000 km. A to fakt není dobře. Mám najeto 115 000 km a už to žere cca 0,1 litru oleje na 1 000 km. Po studeném startu je občas motor hlučnější než se zahřeje...
Ehm, před 14 dny jsem s tímhle motorem těsně před smrtí jel 550 km dlouhou cestu (Rakousko-Německo-ČR). Spotřeba při průměrné cestovní rychlosti 99 km/hod byla dle PP 6,2 l/100 km s 5 lidmi na palubě a plným kufrem. V každém případě zkrátím intervaly výměny oleje na 15 000 km, ale to sem nepatří...JirkaN píše: Ve 100tis. by měl být motor už perfektně zajetý a v perfektní kondici a ne, aby se choval jako při 300tis. km těsně před smrtí. Toho oleje na moje gusto bere dost. Tak jen doufám, že je to vyjímka a že je motor jen choulostivý na delší intervaly výměny oleje.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |