A pokud ji tam nemáš,můžeš si blahopřát

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

.
 .Potvrzuji, že pískování skel další slevu naNeo-Mike píše:Takže jsem zažil menší zklamání s pojišťovnou Uniqa. Po domluvě s pojistovakem, jsem si nechal opiskovat skla. Dostal jsem kupon, kdy 50% zaplatila pojišťovna. Následně jsem měl dostal 10% slevu na havarijní pojištění. Ovšem při uplatnění mi centrála pojišťovny napsala, že slevu nelze uplatnit u Hyundai pojištění, jelikož je to jako balíček. A pojišťovák po ověření jen suše konstatoval, že slevu nejde uplatnit.
 pojištění nevytvoří. Ověřeno přímo na centrále před koupí Tucsona.
  pojištění nevytvoří. Ověřeno přímo na centrále před koupí Tucsona.
 Dobrá otázka
 Dobrá otázkaLebo im to takto vyhovuje.Neo-Mike píše:Pozor, to samozřejmě beru, nemam proti tomu co říct.
Uniqa Hyundai pojištění prezentuje jako balíček a tam zase platí úplně jiné podmínky, které nejsou nikde dostupné. Často se odvolavaji na to, že to je balíček a nejde to a potom zase to. Přitom tohle nikde uvedené není. Pokud už mi dají X stránkový dokument s podmínkama, tak proč tam chybí určité informace? Proč nejsou kompletní?

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |