Koupě nové i30
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Re: Koupě nové i30
Tiež si myslím,že 1,0EB možná do Focusu,ale do Cmax sa mi to zdá byť málo.

Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....

Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
- Reklama
- 
				Camelopardalis
Všimli jste si že i30 kombi 1.4t-gdi Best of Czech. zdražila od června o 20000? Poprvé na začátku července o 10k a dnes znovu.

i30 s automatickou Klímou je už cenově mimo... jsem rád, že nemusím kupovat nové auto... u   bych si teď nevybral..
  bych si teď nevybral..
Ceny se u Hyundai mění právě většinou k 1. dní v měsíci nebo v polovině měsíce nic nového...
 nic nového...

bych si teď nevybral..
  bych si teď nevybral..Ceny se u Hyundai mění právě většinou k 1. dní v měsíci nebo v polovině měsíce
 nic nového...
 nic nového...Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO

No jo, ale kde se da vybrat, co jsem koukal, tak jine automobilky jsou v nejake lepsi vybave vsechno hodne  nad 400tis. Dokonce Megane, Leon,...Golf atakuje pul mice.

VW Passat Variant B8 2020 110kW TDI EVO
Hyundai i30 kombi 1.6 GDI Czech Edition Festival (08/2016 - 4/2023) :(
Ford Mondeo 2004 2.0 TDCI Ghia 5dv (UK)
Fiat Stilo 1.6 16V 5dv / 1.9 JTD 3dv (UK) / MW 1.6 16V (ČR)
Fiat Punto 1.2 8V 3dv (UK)

Naštěstí měnit nemusíme 

Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ

- Axel.Foley
U shawta bych si tak jistý nebyl  

Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White

Stále uvažujeme nad koupí nového auta, i30 se nám líbí, ale kombinace ceny a obzvláště debilnich reklam v CR, nás zásadně odrazuje, myslel jsem ze počkám 1-2 roky od uvedení nove i30, ale asi půjdu do Corolly (současná nabídka se mi velmi zamlouvá) i když s   jsme spokojeni, tak jezdit v nejlepším liftbacku nebo kombíku ve kterém mam ujet všem se mi nechce
 jsme spokojeni, tak jezdit v nejlepším liftbacku nebo kombíku ve kterém mam ujet všem se mi nechce   , ty rekamy jsou tak debilni, ze už teď se stydím vyjet s tím ven. Škoda, ze už není novy ceed.
 , ty rekamy jsou tak debilni, ze už teď se stydím vyjet s tím ven. Škoda, ze už není novy ceed.

jsme spokojeni, tak jezdit v nejlepším liftbacku nebo kombíku ve kterém mam ujet všem se mi nechce
 jsme spokojeni, tak jezdit v nejlepším liftbacku nebo kombíku ve kterém mam ujet všem se mi nechce   , ty rekamy jsou tak debilni, ze už teď se stydím vyjet s tím ven. Škoda, ze už není novy ceed.
 , ty rekamy jsou tak debilni, ze už teď se stydím vyjet s tím ven. Škoda, ze už není novy ceed.- Mr. HYUNDAI
Corolla je dobrá volba. A nový Cedník do roka taky bude  .
 .

.
 .26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line

25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Je zvlastni, jakou ted zvolili taktiku, mozna si i30 a Ceed lezli do zeli, tak proto to zpozdeni.

VW Passat Variant B8 2020 110kW TDI EVO

Ahoj na reklamy se vyser, za ty prachy s takovou výbavou nic nekoupíš a taky ty auta jsou opravdu pěkná, jen bych u kombíku ještě chvíli počkal a šel bych do automatu 1.4 T-gdi měl jsem tu možnost s ní jezdit a spotřeba v průmědu do 7l/100kmlumix píše:Stále uvažujeme nad koupí nového auta, i30 se nám líbí, ale kombinace ceny a obzvláště debilnich reklam v CR, nás zásadně odrazuje, myslel jsem ze počkám 1-2 roky od uvedení nove i30, ale asi půjdu do Corolly (současná nabídka se mi velmi zamlouvá) i když sjsme spokojeni, tak jezdit v nejlepším liftbacku nebo kombíku ve kterém mam ujet všem se mi nechce
, ty rekamy jsou tak debilni, ze už teď se stydím vyjet s tím ven. Škoda, ze už není novy ceed.
Hyundai Tucson 1,6 T-GDI Best of czech Edition + winter paket, 08/2017, Sand White

Jako druhé auto nepotřebujeme nutně 1,4 turbo ani automat, zatim si ho žena nezkusila. Mam v hledáčku Ceed, i30, Corollu a Tipo. Nejlepší cena a nejlepší výbava je paradoxně u Corolly   . Na cca 50km denně.
 . Na cca 50km denně.

. Na cca 50km denně.
 . Na cca 50km denně.Re: Koupě nové i30
toyota patří mezi nejkvalitnější vozy tak proč nelumix píše:Jako druhé auto nepotřebujeme nutně 1,4 turbo ani automat, zatim si ho žena nezkusila. Mam v hledáčku Ceed, i30, Corollu a Tipo. Nejlepší cena a nejlepší výbava je paradoxně u Corolly. Na cca 50km denně.
 ale je zajímavé, že v testech kvality nikdy není na předních příčkách, ale neznám nikoho, že by na toyotu nadával. zjisti si dostupnost servisu atd. jinak pokud je lepší cena tak běž do
 ale je zajímavé, že v testech kvality nikdy není na předních příčkách, ale neznám nikoho, že by na toyotu nadával. zjisti si dostupnost servisu atd. jinak pokud je lepší cena tak běž do   a řekni že máš zájem o dané auto, ale toyota ho má za kolik, když zlevní tak zlevní, když nezlevní tak jim poděkuj a kup toyotu. a když tak napiš na nabídku individuální ceny do Prahy, tam je cena vždy nižší!
  a řekni že máš zájem o dané auto, ale toyota ho má za kolik, když zlevní tak zlevní, když nezlevní tak jim poděkuj a kup toyotu. a když tak napiš na nabídku individuální ceny do Prahy, tam je cena vždy nižší!Hyundai Tucson 1,6 T-GDI Best of czech Edition + winter paket, 08/2017, Sand White

V zivote by me nenapadlo, ze bych si kvůli nejake reklame nekoupil auto a nebo uz cokoliv jiného. To auto za to nemuze 

Hyundai ELANTRA  1,6 MPI STYLE  97 kw/132hp 

- Axel.Foley
Ano, auto za to opravdu nemůže, ale poslouchat denně od sousedů, kolegů v práci, ... jaký krám si koupil taky člověka nebaví, byť je s autem spokojený. Mám jich pár takových v práci a jsou dny, kdy bych je zabil.

Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White

Reklama, dnes večer při filmu 2x blok reklamy a v každém jsem 3x slysel nejlepší český kombik, to už je na hlavu. Ano, auto za to nemůže, ale i tak je to už obtěžující. Jak říkám s   Spokojenost, ale ts reklama mě odpuzuje, už je toho až moc!
 Spokojenost, ale ts reklama mě odpuzuje, už je toho až moc!