určitě... navíc vše je otázkou priorit...
já měl možnost toho Clarionu a vzhledem k tomu, že mi to dělali v mém servisu, doslova za barákem a na všem se parádně dohodnu, tak jsem neváhal... na ahifi třeba píšou, že je ten Clarion slabší přístroj, ale vůbec netuším, podle čeho to třeba posuzují, protože pro mě, jako běžného a nenáročného uživatele je plně postačující... nabízí například zástavby plně digitálního zvuku...
je mi jasné, že ty android rádia a navigaci třebas nabídnou více funkcí... ale mě ten Clarion opravdu naprosto postačuje... možnost nastavení 15 pásmového ekvalizéru bohatě překračuje moje požadavky, možnost připojení externího zrdoje přes HDMI, připojení zadního monitoru, BT handsfree, příprava na iPhone apod... mě to prostě vyhovuje... navíc funguje ovládání na volantu a můžu si přehráti CD či DVD film apod...
v Sidovi mám vestavěnou navigaci a je perfektní, ale už nemá CD slot a když chci ovládat auto hlasově, musím mít připojený kabel... to u Clarionu nemusím... na druhou stranu, když budu chtít zrcadlení z iPhone do Clarionu, musím si dokoupit ten adaptér... samozřejmě, že pak nemůžu ovládat telefon dotyky přes navigaci... ale můžu buď hlasem, či na telefonu... všechno má svoje výhody a nevýhody... já jsem zatím spokojený...