Zlatý dobrý Sagic.
Aj keď ani ten nie je bezchybný.
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Ostava uz len cakat na novu aktualizaciu. Inak je to bida, v Rakusku chybaju niektore useki dialnic, sever Polska chyba vela usekov hlavnych ciest a to ze vela jednosmerek je neaktualnych to uz ani nehovorim na to som si uz zvykol. Cesky Krumlov navigacia ponuka kruchac v skutocnosti je "Teckova" krizovatka. Viac krat sa mi stalo ze hlavny tah bo neprejazny , tocilo mna naspat. Uz som si zvykol ze pouzivam dodatocne druhu mobilnu navigaciu, v Polsku zatial vyhrava Yanosik a v ostatnich krainach Waze. Podla toho co mna stretne na ceste nasledne sa rozhodujem ktorym smerom pojdem.
Ačkoliv pár příspěvků výše na vstavanou navigaci nadávám, musím ji i pochválit: trasa Orebič (jih HR) - Mureck (jih AT) mimo dálnice a zpoplatněné silnice není problém, funguje dokonale. Sygic tohle nedokáže, umí to jen vně jednoho státu a na všech hranicích jsem ho musel nastavovat znovu opět pro danou krajinu.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Ano, když si tam necháš dálnice, Sygic nemá problém. Problém nastává ve chvíli, když dálnice vypneš, jak píšu výše. Nebo mám nějakou jinou verzi... poslední aktualizaci už z určitých důvodů nemám.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Aha, jo tak to jsem spatne pochopil, sorry , nicmene i to mi prijde divne, co tam je konkretne za problem, kdyz vypnes dalnice a chces jet mimo dany stat?
Seat Leon ST FR 1.8TSI 132kW 7.7l/100km
Hyundai i30 kombi MY14 White Creamy 1.6 CRDi 81kW - Prodáno Škoda Octavia2 1.6MPi 75kW - prodáno Škoda Fabia 1.2HTP 40kW - prodáno