Domácí,Valašský recept mého dědy a čerstvě vyuzené trnkovým dřevem s bukem...co chtít víc... Já vím...ochutnat
  Domácí,Valašský recept mého dědy a čerstvě vyuzené trnkovým dřevem s bukem...co chtít víc... Já vím...ochutnat 
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Trefil si hřebík po hlavičce - ano, ochutnatpetzl62 píše:NepochybujDomácí,Valašský recept mého dědy a čerstvě vyuzené trnkovým dřevem s bukem...co chtít víc... Já vím...ochutnat

Až pojedu na olej, stavím sepetzl62 píše:Ale neco vyšetřím a zavařím a potem dodám

A nebo do Bludovic do Hyundai, tam budu zase spat
 A nebo do Bludovic do Hyundai, tam budu zase spat 

Slibuji, že se nestavímshawt píše:Stavte se do NJ na slavnosti, my tam o vikendu budemA nebo do Bludovic do Hyundai, tam budu zase spat
 Pojedu kolem zítra, pak hned v úterý
 Pojedu kolem zítra, pak hned v úterý   přidávat sobotu se mi opravdu nechce...
 přidávat sobotu se mi opravdu nechce...
Vorlajz tvl vlk taky slibovalvorlajz píše:mě si taky sliboval a když přišlo na lámaní chleba, tak byl PROBLÉM

a Kia navigační zástěrky,na které se potajmu skládáme a já ti je dovezu
 a Kia navigační zástěrky,na které se potajmu skládáme a já ti je dovezu  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |