To bocni vedeni u sedacek chapu, neni to urceny pro rezani zatacek a s komfortem jsem problem nemel, ten posaz me bavil hodne, rychle bych si zvyknul.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Tak to ti nezbude nic jiného než vyzkoušet Š Karoqshawt píše:No a ja nevim, ale u auta za vice jak pul milionu bych cekal trosku vice lepsich materialu, je to takove cele moc tvrdoplastove.
 ,nebo Kodiaq...
,nebo Kodiaq...  jen pak budeš muset tu cenu znásobit-skoro
 jen pak budeš muset tu cenu znásobit-skoro  A doporučuji ti ta vozidla opravdu dobře prozkoumat-obzvlášť v prostoru kufru.A nelekej se toho...je to přece jen "kvalitní group vagen"
 A doporučuji ti ta vozidla opravdu dobře prozkoumat-obzvlášť v prostoru kufru.A nelekej se toho...je to přece jen "kvalitní group vagen"  

?
 ? 
   ?[/quote]
 ?[/quote] To same plati pro i30 III. gen.
  To same plati pro i30 III. gen.

Tento pujceny ma napr. asistenta do jizdnich pruhu, ale nema napr. hlidani mrtveho uhlu v zrcatku. Jinak kamera na couvani super vec, diky ni, jsem mohl bezpecne couvat a otocit se na neprehlednem miste...asi musim koupit to Android radio a kameru
 Tento pujceny ma napr. asistenta do jizdnich pruhu, ale nema napr. hlidani mrtveho uhlu v zrcatku. Jinak kamera na couvani super vec, diky ni, jsem mohl bezpecne couvat a otocit se na neprehlednem miste...asi musim koupit to Android radio a kameru  

takze ano, zrcatka pouzivam stejne jako driv, ale ten pohled za auto v teto situaci je k nezaplaceni
  takze ano, zrcatka pouzivam stejne jako driv, ale ten pohled za auto v teto situaci je k nezaplaceni  
 A stejně jako při tom ještě kontroluji zrcátka
 A stejně jako při tom ještě kontroluji zrcátka   

Vítej v denní realitě mimopražských řidičů.Proč myslíš,že se dálnicím snažím pokud možno vyhýbat?
  Vítej v denní realitě mimopražských řidičů.Proč myslíš,že se dálnicím snažím pokud možno vyhýbat?](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

](./images/smilies/eusa_wall.gif) . Připojování o držku
 . Připojování o držku   To samé jsem zažil včera: jel jsem od Ostravy a v připojení z Lipníka, v zúžení, kde se staví nová dálnice na Přerov, od Lipníka kolona asi 10 aut, protože nikdo neuhýbá a i když je tam dálnice přesměrovaná do protisměru, 80 nikomu nic neříká
 To samé jsem zažil včera: jel jsem od Ostravy a v připojení z Lipníka, v zúžení, kde se staví nová dálnice na Přerov, od Lipníka kolona asi 10 aut, protože nikdo neuhýbá a i když je tam dálnice přesměrovaná do protisměru, 80 nikomu nic neříká  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  Proboha proč?
 Proboha proč?  pruhy, aby je nikdo nepředjel. Dělají to hlavně v Olomouci před kruháčem u Globusu. To už rozum zůstává stát...
  pruhy, aby je nikdo nepředjel. Dělají to hlavně v Olomouci před kruháčem u Globusu. To už rozum zůstává stát...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |