Chlapci, díky za přání
petzl62: je to 81 kW, ty jsou u Hyundaie mezi skladovkama nejčastěji. Narozdíl od Ceedu, kde naopak je 100 kW tuším už standard.
Mr. Hundai: obávám se, že tvoje přání zůstane nevyslyšeno
Nečekal jsem, že budu auto měnit už po 2 letech, ale těch 90 tisíc km za dva roky je na benzíňáka fakt dost. Ne, že by to ten motor nezvládal, ale leze to do peněz. Rozhodování mi usnadnil i fakt, že díky novému modelu i30 dostala "odcházející" generace velmi slušné cenovky.
Přemýšlel jsem dokonce i o novém 1.0 T-GDI, ale aktuální ceny naftových i30 mě přesvědčily
Původně jsem měl v merku klasiku - Trikolor komfort, už jsem byl téměr na cestě si jednu prohlídnout a případně zamluvit, když jsem ještě zkusmo projel nabídku předváděček na Hyundai webu a objevil jsem nový zápis - CRDi Weekend Design, v podstatě za cenu Trikoloru! Ještě jsem si telefonicky ověřil, že to není chyba a vyrazil do Lenner Motors Říčany, z kanclu to mám cca čtvrthodinku. Auto jsem si okamžitě bloknul, v rychlosti prověřil možnosti financování a za 2 dny už jsem skládal akontaci!
I když nabídky Kia a Hyundai docela znám, přiznám se, že jsem ani netušil, že k provedení Weekend existuje nějaký paket Design. To jsem teda ostuda! Ale líbí se mi, hlavně ten černý strop je bomba.
A to bílé a modré stehování na sedačkách je taky povedené. Jsem zvědavý, jestli na vopi.cz vyberu podobnou lemovku ke koberečkům, aby to ladilo

Fotky celého auta udělám, až budou lepší světelné podmínky, dneska odpoledne už to nevycházelo.