Myslím,že nejen mne by zajímala RZ toho individua
Jinak dnes jsem opět zalitoval,že ještě zatím nemám kameru.
Ráno jsem jel do Kopřivnice a na cestě Skřipov-Bílovec,takový zajímavý úsek-hezká cesta,trochu úzká,ale plná zatáček a na cestě před Bílovcem-Stará Ves docela velká nehoda,ale taková nesmyslná-vypadalo to jako usnutí za volantem.VW Touran ve škarpě a docela rozbitý,hasiči u toho...no nic hezkého...
No a po cestě nazpět jsem asi pochopil vo co go... Vyjíždím ze Staré Vsi a těším se na to,jak si příjemně zařídím,táhlé dlouhé S ko-levá v pohodě,pravá taky-vyjíždím ze zatáčky a proti mě Škoda Yeti víc jak půlkou auta v mém pruhu-doprava není kam-je tam škarpa-blikám,brzdím,nic-zatroubím a borec zvedne oči 100% od mobilu a těsně přede mnou to strhne do svého pruhu,ale to už jsem se krčil a čekal na vystřelené boční pytle.No řeknu vám nebylo mi do zpěvu...Anděl strážný opět zpocený,já taky a jen jsem si řekl...pán Bůh zaplať,protože trefit mě a já to přežít v relativním zdraví-tak jsem mu ten telefon narval do chřtánu

Myslím,že ráno to byl asi podobný případ,nebo do protivky kamion s kamením z lomu(a že jich tam jezdí požehnaně),úzká cesta a někdo nevyježděný-uhýbal na krajnici a ... Nicméně s ohledem na mou situaci-kurva lidi-vyserte se na ty telefony a užívejte si života a řízení aut s ohledem na ostatní!!!