kdyby pomohlo se modlit,budu mít otlačená kolena Vorlajz

Ale jo-je to tvůj pohled na věc.
Mě by to vzhledově bylo u konce zažívacího traktu,jak auto vypadá zvenku je mi docela šumák(i když mě se nová i30 líbí od prvního spatření v reálu-a N ko ještě víc a v té modré je úplně super-taková krásně obyčejná starobarva),vzhledem k tomu,že v autě trávím spousty času,jako řidič,zajímá mě ten pohled hlavně zevnitř.A ten mi sakra vyhovuje.A sakra by mi vyhovoval pohled i z Nka i když si ho nikdy nekoupím.Dnes jsme to ráno řešili s kolegou,bude příští rok kupovat auto.Alfa má skoro 500tis. a před důchodem si chce udělat radost.A váhá...Subaru Levorq,Seat Leon ST Cupra,nebo Hyundai i30N...
Levorq je kompromis ve všem...Cupra je bomba na kolech,ale cena a absolutně neosobitý interiér-ve kterém trávíme nejvíc času a pokud se ti nelíbí,neosloví tě a nevyhovuje,tak je to o hovně...a nejvíc se teď kloní k i30N-protože: za ty prachy je to absolutní bomba obzvlášť "performance kit",líbí se mu to auto z venku,ale hlavně uvnitř a těšíme se na zkušební jízdu.Ale myslím si,že je v podstatě rozhodnutý a čeká se jen na tu třešničku

Ještě by tam mohli pro prduchy dát 8°automat a byla by to úplná bomba.I když k tomuto autu by se snad ani nehodil.Jezdil by s tím potom každý debil(asi i včetně mě

)