SEAT Leon ST Xcellence 1.4 TSI Pirineos Grey Hyundai i30 9/2k12 GDI + Blue interior, Phantom black - sold Cordoba 6L 1.4 2k4 Zlatá+ Eibach Seat Sport - sold
tak... auto je zase doma... kamera je na místě, porty USB a HDMI taky... vše funguje, tak jak jsme si domluvili... jediné, co mě zlobí je přehrávání písniček z iPhone, když je připojený přes USB a je vypnuté Bluetooth... nejdřív to na mě doslova prskalo a pak už nic... v tom stejném portu USB Flash disk normálně hraje... tak možná něco nastavit v iPhone... ale neměl jsem zatím čas se tím zabývat...
za chvíli přiložím krátké video...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
jenom takova technicka, Style nemel parkovaci kameru v zrcatku? Ja jsem kvuli tomu do radia kameru nedodaval, sice je obraz v zrcatku maly, ale staci a mit dve couvaci kamery uz by i na me bylo dost ulitly.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
nevím, zda si rozumíme... nebo zda si ze mě neutahuješ... ale odpovím ti...
couvací kameru mám ve zpětném zrcátku... tahle kamera, která se zobrazuje na displeji navigace je vepředu... aktivuje se současně se zapnutím parkovacího asistenta... tzn. buď zařazením zpátečky nebo zmáčknutím tlačítka parkovacího asistenta a tím se i dá vypnout... dále je možné kameru zapnout na navigaci stisknutím příslušné volby...
Pavle super.Ale koukat na tu kameru za jízdy-normální-vpřed,tak jsem za chvilku v šaškecu
Ale jinak to vypadá docela velmi dobře.
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 56600 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
no tak koukat na to za jízdy je nesmysl... ale vzhledem k parkování do garáže a hlavně pak při najíždění k obrubníku nebo ke sněhové bariéře je to fajn... navíc jsem rád, že se to podařilo zapojit tak, jak jsem si představoval... a myslím že i obraz z té kamery je velmi ostrý... paráda...
Neutahuhu, spis doslo k sumu.
Tak to je pecka, musim poridit kameru. Odkaz na Tvou tady nekde najdu? Ty konkretne vis, co kam pripojit resp. zapina se to stejne jako couvaci kamera?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT