Drastys: To by mě zajímalo, co by jsi říkal, kdybych tě svezl Nkem

To i na zimákách se dostává přes 1g v zatáčkách
Nemohl jsem si ale u recenzí na nový megane RS nevšimnout lehce rozpačitých reakcí novinářů. Když testovali Nko, tak od začátku až do konce videa na to auto pěli jen chválu. Megane RS je přeci jen takový moc vážný, je to spíše Time Attacker, než hothatch na Fun Factory. Od verze Cup se do dalo čekat, ale verzi sport měli pojmout jinak. Nechápu absenci předního samosforu a deklasování objemu motoru na 1.8, dále dokonce i zadní kotouče jsou plné, nikoli ventilované jako třeba u Nka... Přijde mi, že na novém Meganu nějak moc šetřili a cena bude dozajista vyšší, než u Nka. Takhle se to vážně nedělá pánové. Ani digitální budíky nemají nejrychlejší odevzu a celkově nenabízí nic navíc, oproti klasickým budíkům. Spíše naopak. A
Na to, že Renault odložil premiéru modelu RS z konce loňského roku právě kvůli Nku, tak jsem čekal lepší auto, než Nko. Bohužel to vypadá, že Nko zůstává králem zábavy za volantem. Verze Cup bude určitě rychlejší na okruhu, ale za jakou cenu? Ale jestli potkám někdy Megane RS, nejlépe v létě na SlovakiaRingu, tak si to s ním rozdám

Ale jsem rád, že jsem na nový Megane nečekal, není snad v ničem lepší, než Nko. Snad jen ty brzdy budou lepší..
Ani se mi nelíbí, jak jsou ty Megany přetáčivé, tohle nedopadne pro soustu lidí dobře
A ten umělý zvuk
](./images/smilies/eusa_wall.gif)